Schoonheidstoepassingen voor Knoflook Olie (# 3 zal ervoor zorgen dat je veel selfies gaat maken)
mei 2, 2018 6675 Views

Schoonheidstoepassingen voor Knoflook Olie (# 3 zal ervoor zorgen dat je veel selfies gaat maken)


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Heeft u een flesje knoflookolie in uw medicijnkastje? Dan heb je een van de goedkoopste en meest effectieve oplossingen voor alle soorten schoonheidsproblemen. De ongelooflijke antioxiderende, antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen van knoflookolie kunnen worden gebruikt voor het bestrijden van alles van acne tot roos.

Lees verder om een aantal van de meest indrukwekkende schoonheidsdoeleinden voor knoflookolie te weten!

Voor het Zappen van Huid schimmel infecties
Door ringwormen, voetschimmel en liesschimmel kan je er vreselijk uitzien en aanvoelen. Het kan beschamend zijn om een antischimmelcrème of gel te kopen bij de plaatselijke apotheek, vooral als de verkoper je buurman is!

Gelukkig is een schimmelinfectie van de huid iets dat je gemakkelijk kunt behandelen met knoflookolie, die schimmelwerende eigenschappen heeft. Tot 3 keer per dag moet u gewoon een beetje knoflookolie smeren op de probleemgebieden. Het is niet nodig om te wassen

Voor het behandelen van puistjes en acne
Door knoflookolie op puistjes te smeren, bent u in een mum van tijd smetvrij. Dat komt omdat knoflookolie in staat is om de bacteriële werking en ontsteking onder controle te houden, waardoor je puistjes niet verergeren of zich naar andere delen van je gezicht verspreiden – ja, puistjes kunnen dat zelfs doen, volgens huiddeskundigen.

U kunt ook rekenen op knoflookolie als u aan acne lijdt. Het werkt effectief bij het behandelen van acne vanwege zijn antioxiderende eigenschappen. Natuurlijk is het ook erg goed in het beheersen van huidontsteking.

Als u gevoelig bent voor puistjes en acne, kunt u de knoflookolie mengen met uw favoriete mudpack. De toevoeging van knoflookolie kan ervoor zorgen dat de poriën niet verstopt raken en geïnfecteerd raken. Deze tip is ook perfect als je een vette huid hebt – er is gezegd dat knoflookolie het vermogen heeft om de activiteit van je talgklieren te reguleren.

Voor genezing van insectenbeten
Knoflookolie is ook een geweldige remedie tegen vervelende insectenbeten. Door het toe te passen op de getroffen plekken kun je onmiddellijke verlichting krijgen van het prikkelende gevoel, plus het voorkomt ook dat een infectie toeslaat.

Je kunt ook je eigen zelfgemaakte insectenwerende middel maken met behulp van knoflookolie. Het enige wat je hoeft te doen is een paar druppels ervan aan je favoriete hand- en bodylotion toevoegen en overal aanbrengen. Het is echter een goed idee om van tevoren een huidpleistertest uit te voeren om ervoor te zorgen dat u geen geïrriteerde huid krijgt.

Voor het behandelen van verkoudheden en koortblaasjes
Koortsblaasjes en aften zijn hele andere dingen – koortsblaasjes zijn viraal van aard en zijn zeer besmettelijk, terwijl aften geen infecties zijn en kunnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan dingen, van trauma aan de zachte mondweefsels, tot consumptie van zuur of pittig voedsel, voedingstekorten, hormonale onbalans door stress.

Maar of het nu gaat om koortslippen of aften, u kunt op knoflookolie rekenen om de broodnodige verlichting te krijgen. Gebruik een wattenstaafje en breng een beetje knoflookolie aan op de zweren.

Echter, knoflookolie kan een branderig gevoel veroorzaken bij toepassing op koortsblaasjes. Toch is het een goed idee om een arts te raadplegen voordat u probeert knoflookolie te gebruiken als een huismiddeltje tegen koortslippen.

Voor het beheersen van roos
Voordat je een van die dure shampoos voor roos probeert te kopen, kun je overwegen om knoflookolie eerst te proberen. Het enige dat u hoeft te doen is ongeveer een half uur voordat u uw haar wast direct aan te brengen op uw hoofdhuid en het in te masseren.

Dit doen, is ook een geweldig idee als je je manen wilt indikken. Dat komt omdat knoflookolie in staat is de bloedsomloop naar de hoofdhuid te stimuleren, waardoor de haarzakjes alle voedingsstoffen en zuurstof krijgen die ze nodig hebben. Voer deze tip dagelijks uit als u wilt dat uw haar langer, dikker en sneller groeit.

Previous HOE DE DARMEN TE BEHANDELEN, ONZE TWEEDE HERSENEN VOOR ANGST EN DEPRESSIE
Next Vaarwel cholesterol, bloedglucose, vetten en triglyceriden!

You might also like

Gezonde Recepten

Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Waarom een tandarts kokosolie gebruikt om gaatjes te bestrijden en hoe je het thuis kunt doen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Verhoogt de griepprik het risico op een coronavirusinfectie?

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar