*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Slechts een klein slokje per dag zal wonderen doen voor je lever

Slechts een klein slokje per dag zal wonderen doen voor je lever

De lever is een zeer belangrijk orgaan omdat speelt de rol van bloedfabriek op zich neemt en deelneemt aan het proces van de vernieuwing ervan. Daarnaast helpt het om de spijsvertering te versterken en te stimuleren. Daarom is het niet te veel om te stellen dat een schone lever gezondheid, vitaliteit, een gezonde uitstraling en een goed humeur betekent. Maar wat is het dat wonderen voor je lever kan doen?  Een theelepel olijfolie vermengd met citroensap!

Als je dit elke ochtend beoefenend op een lege maag, zult je de verandering na een maand voelen. Het zal de donkere kringen onder je ogen verminderen, uw teint wordt helderder, en je spijsvertering zal uitstekend zijn, en je zal vol energie zitten.

De olijfolie heeft een uitstekend effect op het openen van de kanalen van de lever en de galblaas. De citroen is er ook goed in, en tegelijkertijd is het ook een grote bron van vitamine C en reinigt het de bloedvaten van cholesterolafzettingen.

Bron

Previous 8 manieren om vast te stellen of honing echt is of nep
Next 34 Medische Studies die bewijzen: Cannabis Geneest Kanker

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit is wat er gebeurt wanneer je ui in je oor stopt s’nachts…

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat uien op verschillende manieren gebruikt kunnen worden? Ze kunnen alleen worden gegeten, toegevoegd aan gerechten

Natuurlijk genezen

Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel mensen hebben last van darmklachten, het is immers ook zeer vervelend als je hier last van hebt.

Natuurlijk genezen

Kurkuma Smoothie – zo lekker, Je zult het niet geloven maar het een van de meest krachtige anti-oxidanten uit de Wereld

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De Indiase keuken maakt vaak gebruik van de krachtige kurkuma specerijen en de Indische mensen zijn al lange