*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze smeert altijd pure olijfolie rondom haar ogen om DEZE reden!
oktober 16, 2017 10289 Views

Ze smeert altijd pure olijfolie rondom haar ogen om DEZE reden!

Olijfolie, je kunt het gebruiken om mee te bakken of al dressing door de sla, maar je kan er ook hele andere dingen mee doen. Vooral voor vrouwen is dit erg interessant en laten we nou allemaal een flesje olijfolie in de kast hebben staan.

ViralFood heeft 2 geweldige tips voor je uitgekozen die gaan over huidverzorging met olijfolie. Het is namelijk echt een wondermiddel en en natuurlijk een stuk goedkoper dan al die dure verzorgingsmiddelen.

In tegenstelling tot wat veel dames denken, krijg je geen vette huid van het smeren van olijfolie op je gezicht. Het is namelijk een natuurlijk product dat heel snel wordt opgenomen in je poriën. Een groot voordeel is ook nog dat olijfolie super verzorgend is. Het is de ideale nachtcréme en huidverzorging.

Ook kun je olijfolie als make-up remover gebruiken. Zelfs hardnekkige make-up verwijder je ermee. Doop een wattenschijfje in een beetje olijfolie en je hebt een niet giftige, natuurlijke, parfum vrije make up remover.

Zie hieronder het resultaat

olijfolie-resultaa

Previous Een maand voor een hartinfarct begint je lichaam je al te waarschuwen, dit zijn 6 aanwijzingen speciaal voor vrouwen.
Next Wat je moet weten in de keuken: Knoflook

You might also like

Algemeen

Biologische citronella-etherische olie is een van de meest veelzijdige etherische oliën op de planeet

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eeuwenlang werd organische citronella-etherische olie in een aantal culturen gebruikt voor verschillende praktische toepassingen. Van het balanceren van

Algemeen

12 beste niet-bederfelijke voedingsmiddelen voor noodgevallen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een noodgeval gebeurd zelden. Of het nu gaat om een ​​orkaan, brand of een epidemie, er zijn bepaalde

Algemeen

14 leefgewoonten waar je mee moet ophouden voor je veertigste

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Drink je nog wel eens een glaasje te veel, sla je de sportschool regelmatig over en stel je