*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Met deze truc kun je jouw leven en dat van anderen redden – Zo kom je uit de auto als het onderwater ligt!
maart 23, 2017 6331 Views

Met deze truc kun je jouw leven en dat van anderen redden – Zo kom je uit de auto als het onderwater ligt!

Het is heel onwaarschijnlijk dat een van ons dit mee zal maken, maar de kans bestaat: Autos die ter water gaan, en in het ergste geval helemaal op de bodem terecht komen, dit kan ervoor zorgen dat de passagiers en de bestuurder onderwater terecht komen, en in het ergste geval kunnen verdrinken.

Daarom denk ik dat het geen kwaad kan om jullie dit trucje te leren, ook al zijn de kansen dat je niet mee zal maken niet erg groot.

In de video hieronder laat Dr. Geoff Giesbrecht, een ervaren duiker en onderzoeker aan de universiteit van Manitoba, in Canada, de beste manier zien om uit je auto te ontsnappen als deze op een of andere manier onderwater terecht mocht komen.

In dit filmpje laat hij zien hoe je jezelf en andere passagiers uit de auto kunt redden. Dit trucje kan levens redden, aangezien er over het algemeen in dit soort situaties, simpelweg niet genoeg tijd is voor reddingswerkers om op tijd bij je te kunnen komen, om je uit je auto te redden.

“De eerste 30 tot 60 seconden is essentieel om uit de auto te komen” zegt Gordon.

Met andere woorden – je moet snel handelen… En deze stappen volgen, op het moment dat je auto het water raakt.

Bekijk de video hieronder om te weten wat je moet doen als je ooit in zo’n situatie beland – Ik hoop dat door middel van dit artikel levens gered kunnen worden!

Previous Ze legt 2 vaatwastabletten in haar wasmachine. Erg handig met een geweldig resultaat!
Next Dit zullen artsen je niet vertellen: een goedkope en simpele manier om van hoofdluis af te komen!

You might also like

Algemeen

IELLLL, Vieze donkere kringen in je toilet? Met dit keukenmiddeltje kom je er vanaf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gadverdamme, die donkere kringen in je toilet zijn niet bepaald een pleziertje om schoon te maken. Vaak moet

Algemeen

Wat het eten van varkensvlees doet in je lichaam – [Video]

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! *Pas op, niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag!* In veel culturen wordt varkensvlees gezien als “onrein”

Algemeen

Coca-Cola en Nestlé privatiseren de grootste waterreserve in Zuid-Amerika

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Particuliere bedrijven zoals Coca-Cola en Nestlé zijn naar verluidt bezig met de privatisering van de grootste waterreserve, bekend