We stoppen ermee…

We stoppen ermee…

Luister naar dit artikel

Sinds ons ontstaan in 2016 hebben we enthousiast gewerkt aan Naturotheek. Onze bezoekersaantallen groeiden gestaag en net als onze andere websites hadden we sinds het begin een pagina op Facebook vanwaar we onze artikelen aan u konden presenteren. Dat werkte prima tot de censuurdrift toesloeg bij Facebook wat resulteerde in vele collega websites die gewoon zonder pardon van het platform verwijderd werden, pagina’s die werden en worden afgeknepen in termen van bereik. Kortom Facebook deed alles wat het kon om websites zoals de onze het zo moeilijk mogelijk te maken.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


We worden op dit moment afgeknepen en onze artikelen komt nog maar bij een fractie van de meer dan 14.000 volgers die wij hebben terecht. De maat is vol. We gaan niet wachten tot Censuurbook ons van het platform verwijderd, eind dit jaar stoppen we zelf met onze aanwezigheid op Facebook in de huidige vorm.

Uiteraard gaan wij gewoon verder met onze website alleen zullen we de verspreiding van onze artikelen gaan afhandelen via Telegram en MeWe.

Zoals u waarschijnlijk al wel weet(We schreeuwen het online van de daken!) zijn we aan het overstappen naar groenere weiden en menen wij naast een ander platform ook een veel beter platform voor u te hebben gevonden. Het heet Telegram en hoewel deze app bekend staat als een soort “Whatsapp” (en dat is het ook, want het kan alles dat Whatsapp ook kan, maar dan met een veel betere beveiliging van uw privacy) biedt het ook de mogelijkheid om publieke kanalen op te zetten, en daar hebben wij gretig gebruik van gemaakt. Tweede voordeel is dat in tegenstelling tot Whatsapp, Telegram werkelijk op alles werkt. Of u nu een tablet, een laptop, desktop of een smartphone gebruikt u kunt Telegram erop zetten. Voor Laptop en Desktop is er ook nog eens een versie voor ieder besturingssysteem, dus of u nou een Apple fan bent op MAC of IOS, een Android gebruiker, of zweert bij linux of gewoon de doorsnee Windows gebruiker, Telegram is er voor uw favoriete besturingssysteem en uiteraard gratis en voor niets!

Kortom, u kunt ons gewoon volgen via Telegram en dat heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt een notificatie(als u daarvoor kiest) op uw apparaat als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd.
    Geen gezoek meer op de site, of u afvragen of Facebook u wel een notificatie stuurt of dat u bij het percentage afgeknepen volgers hoort. Ieder bericht staat voor u klaar en u krijgt daar een melding van, tenzij u dat zelf uitzet. U zit achter het stuur en u bepaald hoe u het nieuws aangeleverd krijgt!
  • U krijgt alleen artikelen van ons. Geen reclame of artikelen van verschillende websites, op het Naturotheek kanaal ziet u alleen artikelen van Naturotheek en ook geen irritante reclame tussendoor zoals dat op Censuurbook wel het geval is. Voor al onze websites is er een apart kanaal. Dus resulteert dat in een schoner overzicht van artikelen en dit hebben wij zo opgezet voor al onze websites. Wij garanderen op weekdagen dagelijks minimaal 4 nieuwe artikelen per website, soms wat meer afhankelijk van hoeveel nieuws er te melden is.
  • Geen herhaalde posts. Waar u op Facebook op onze pagina’s artikelen meermaals voorbij zou kunnen zien komen(Omdat Facebook het bereik afknijpt) is dat op telegram niet nodig wat resulteert in een veel schoner overzicht en minder irritatie voor u en minder werk voor ons.
  • Elk kanaal is doorzoekbaar. Het wordt dus een stuk gemakkelijker een artikel te vinden wat is gepubliceerd ook als dat al een tijdje geleden is, u kunt er gewoon op zoeken. Probeer dat eens op een Facebook pagina!
  • We zijn niet alleen op Telegram. Naast onze kanalen zijn ook de topsites van JDreport en Fenixx al aanwezig met hun eigen kanalen op Telegram! Wij voorzien, met het oog op hoe fijn Telegram werkt voor zowel ons als voor onze lezers, dat het er alleen maar meer gaan worden in de nabije toekomst.

Ons kunt u vinden op:

World Unity: https://t.me/worldunity_me
Health Bytes: https://t.me/health_bytes
Naturotheek: https://t.me/naturotheek
Natuurlijf: https://t.me/natuurlijf

Toevoegen is heel eenvoudig:

Stap 1 installeer Telegram op uw apparaat(Dat gaat via de Appstore voor Apple gebruikers, de Google playstore voor Android gebruikers of via de Telegram Website voor PC/Laptop.)

Stap 2 Klik op bovenstaande link(s) en wordt lid.

Stap 3 Lekker nieuws lezen 🙂

En voor wie de huidige manier van het volgen van een pagina niet kan of wil missen hebben we zojuist een pagina op MeWe in het leven geroepen waar u van harte welkom bent! Op MeWe vindt u ons op https://mewe.com/p/naturotheek.

We hopen dat u met ons mee gaat, want hoewel we af willen/moeten van Facebook, willen we u heel graag houden als onze lezer. We hopen u wederom op onze nieuwe kanalen te mogen begroeten!

Team Naturotheek

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zwarte zaadolie bewezen als natuurlijke niersteenbehandeling in menselijke studie
Next Vuur Cider: Hoe maak je een snelle, effectieve remedie voor de griep

You might also like

Algemeen

Sproei deze olie en je zult nooit meer last hebben van schimmel. Dit is echt waanzinnig!

Luister naar dit artikel Op het moment dat jij schimmel in huis hebt ben je hoogstwaarschijnlijk op de hoogte dat je gezondheid gevaar loopt. De door ons onderzochte spray bevat

Algemeen

Diego, de gigantische schildpad, gaat met pensioen nadat zijn hoge seksdrift heeft geholpen zijn hele soort te redden

Luister naar dit artikel “Er is maar één persoon, één moment, één overtuiging nodig om een ​​golf van verandering te beginnen.” Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Algemeen

Geredde circusolifanten herenigt na 22 jaar – Het onvergetelijke moment smelt harten!

Luister naar dit artikel Olifanten zijn enorm, schattig en slim. Simpel als dat. Deze reuzen hebben het grootste brein in vergelijking met dieren die op het land lopen. Geloof het