Week je voeten in Appel Cider Azijn. De resultaten zullen u verbazen!
juni 30, 2019 5574 Views

Week je voeten in Appel Cider Azijn. De resultaten zullen u verbazen!


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Veel natuurlijke voordelen worden toegeschreven aan organische appelciderazijn. Verkregen van gefermenteerde appels, naast de natuurlijke zuurgraad, is het rijk aan kalium en sporenelementen: fosfor, calcium, magnesium, zwavel, ijzer, fluor en silicium.

Appelciderazijn bevat ook belangrijke voedingsstoffen: mineralen, essentiële vitaminen, enzymen en pectine.

Dankzij deze rijkdom biedt ciderazijn veel voordelen voor het hele lichaam. Als u lijdt aan pijn in de spieren van de voeten en benen, kunt u een voetenbad maken met appelciderazijn en meer.

Hier zijn enkele voordelen die je kunt krijgen door je voeten te weken in een bad met appelciderazijn:

Appel Cider Azijn vecht tegen pijn!

Gezwollen en pijnlijke voeten kunnen zeker ongemak veroorzaken, maar u kunt ze verlichten met appelciderazijn. De laatste staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen de zwelling van je voeten te verminderen en de pijn die je lijdt te verzachten.

Voeg eenvoudig een portie appelciderazijn toe aan twee porties water en een paar theelepels Epsom-zout. Week je voeten gedurende 20 tot 30 minuten om in een mum van tijd van je pijnen af ​​te komen.

Appel Cider Azijn elimineert de geur!

Gespannen, opgesloten in schoenen, onderworpen aan wrijven, laat voetenzweet en slechte geurtjes bezinken. Zweten en slechte geuren zijn belangrijker in het geval van huidziekten, schimmelinfecties of diabetes. Gelukkig kom je van deze geur af met behulp van appelciderazijn. Meng appelciderazijn, tijmolie, heet water en zuiveringszout in een grote kom of badkuip en dompel dan uw voeten ten minste 30 minuten onder. Appelazijn en zuiveringszout zijn in staat om eventuele ontstekingen en geurtjes van de voeten te elimineren.

Appel Cider Azijn behandelt voetschimmel!

Voetschimmel is een infectie die meestal de huid tussen de tenen aantast. Roodheid verschijnt in de plooien, daarna is de huid droog en schilfert. De naam is afgeleid van het feit dat sporters er vaak last van hebben. Het zweet van de voeten creëert een ideale omgeving voor de verspreiding van schimmels: nat, warm en donker. Het kan gemakkelijk worden behandeld met appelciderazijn. Voeg gewoon een halve kop appelciderazijn en twee eetlepels Epsom-zout toe aan een bak gevuld met heet water. Laat je voeten elke dag 10 minuten weken. Een andere manier om de genezing te versnellen, is om uw voeten af ​​te vegen met deze oplossing nadat u een bad of douche hebt genomen.

Appel Cider Azijn exfolieert een droge huid!

Droogte van de huid van de voeten, wat meer onooglijk dan ernstig is, leidt tot het verschijnen van eeltvorming (dikke, harde huidlagen), die frequenter voorkomen bij vrouwen dan bij mannen. Deze aandoeningen zijn meestal te wijten aan herhaalde wrijving en druk. Droge voeten kunnen ook het gevolg zijn van genetische aanleg, bij mensen van wie de huid droog van aard is, of van een pathologie zoals diabetes. Een manier om je droge huid te doen herleven, is door je voeten in appelciderazijn te laten weken en een puimsteen te gebruiken om de dode huid te exfoliëren.

Previous Dit is de oorzaak van ingegroeide teennagels en hoe je er thuis vanaf kunt komen
Next Haarverzorgingstips: Top 5 natuurlijke manieren voor geweldig haar: nooit meer Droog, beschadigd haar.

You might also like

Natuurlijk genezen

Kom van je hoofdpijn af met deze 3 ingrediënten. Dit is ongelooflijk!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Groene munt biedt volgens nieuw onderzoek cognitieve voordelen voor zowel jonge als oudere volwassenen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Junkfood is een moment op de lippen, maar een levenslang risico voor de slagaders

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar