Wetenschappers leggen uit wat er met je lichaam gebeurt als je blootsvoets loopt
juni 11, 2019 4089 Views

Wetenschappers leggen uit wat er met je lichaam gebeurt als je blootsvoets loopt

Luister naar dit artikel

Wanneer was de laatste keer dat je blootsvoets liep? Wanneer heb je voor het laatst van een wandeling in de zon genoten?


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Aarden” is een oude praktijk die mensen gebruikten om verbinding te maken met de aarde. Dicht bij de aarde zijn, helpt je zijn energie te krijgen. Het lijkt misschien een dwaze methode, maar het helpt zeker. Blootsvoets lopen kan veel voordelen bieden.

De kracht van de energie van de aarde

Planeet Aarde heeft zijn eigen energieveld en in 1952, deed W.O. Schumann, Duits natuurkundige en professor aan de universiteit van München, zijn best om het bewijsmateriaal te vinden dat hij nodig had.

Om zijn hypotheses te creëren, gebruikte Schumann het feit dat wanneer een bol in een andere bol ligt, ze een elektrische spanning creëren. De aarde is een negatief geladen bol in een positief geladen ionosfeer, en de spanning ertussen creëert een lading. Volgens hem heeft de aarde een frequentie van 10 Hz.

In 1954 bundelde Schumann zijn krachten met Herbert Konig en ontdekte dat de exacte frequentie 7.83 Hz is. Tegenwoordig staat het bekend als de Schumann-resonantie.

De aarde heeft een onbegrensde toevoer van vrije en mobiele elektronen. Het oppervlak is elektrisch geleidend en het wereldwijde atmosferische elektrische circuit behoudt zijn negatieve potentiaal.

De essentie van “Aarden”

Aarden beschrijft het contact met elektronen van het aardoppervlak door blootsvoets lopen of geleidende systemen die de energie van de grond naar het lichaam brengen.

Het testen

De elektronen van de aarde hebben de kracht om pijn te verlichten, de slaap te verbeteren, het bloed te verdunnen, ontstekingen en stress te verminderen en de cortisolspiegel te verlagen. Dit kan ook helpen bij het behandelen van spierpijn, terwijl de parasympathische systemen (bloedstroom, ademhaling, oxygenatie van het bloed en polsfrequentie) worden verbeterd.

In deze studies liepen de proefpersonen op blote voeten buiten en sommige waren verbonden met geaarde geleidende apparaten. De meeste proefpersonen hadden binnen een half uur een verbetering van hun parasympathische respons.
Andere studies bevestigen dat dit een gunstig effect heeft bij de behandeling van osteoporose, glucoseregulatie en schildklierreacties. K. Sokal en P. Sokal, cardioloog en neurochirurg bij medisch personeel in Polen, hebben reeksen onderzoeken uitgevoerd met behulp van een koperen geleider in contact met de aarde. Volgens hen kan dit van invloed zijn op de fysiologische respons.

De uitkomst

1. Osteoporose

Deskundigen gebruikten een koperen plaat die op de onderste ledematen werd aangebracht met een geleidende draad die aan een aardingsstaaf buiten was bevestigd. Ze hadden een verbetering binnen een nacht en hun concentratie van mineralen en elektrolyten was veel beter. Hun calcium- en fosforgehaltes in urine- en bloedonderzoek waren ook laag.

2. Schildklieraandoeningen

Patiënten met schildklierproblemen hadden na een nacht een afname in vrij tri-joodthyronine en een toename van het vrije thyroxine en schildklierstimulerend hormoon.

Andere voordelen

Dr. Jonathan Kaplan, een voet- en enkelspecialist en chirurg aan het Hoag Orthopaedic Institute, gaf nog enkele voordelen met betrekking tot het verband tussen aarden en voeten:

1. Goede positie van de voeten

2. Betere balans

3. Beter lichaamsbewustzijn van de omgeving (daarom raden we kleine kinderen niet aan om schoenen te dragen als ze leren lopen)

4. Verbeterde voetmechanica versterkt en brengt knieën, heupen en kern in balans

5. Preventie van overdreven bewegingen van uw voet- en enkelgewrichten die voldoende sterkte en stabiliteit geeft

6. Minder risico op likdoorns, hamertenen en andere problemen

7. Sterkere benen en onderrug

Doe het goede!

Hier zijn enkele extra tips over hoe u op de juiste manier kunt ‘aarden’:

Begin in een laag tempo om sterker te worden
Doe de enkeloefening om uw balans op te bouwen
Draag minimalistische schoenen
Doe aan yoga, pilates en andere activiteiten waarvoor je op blote voeten moet zijn
Loop eerst blootsvoets binnenshuis

Je moet ook rekening houden met de grond. Rotsachtige gebieden kunnen je voeten bezeren en natte gebieden zijn gevaarlijk. Asfalt, hout, rubber, plastic, vinyl, teer of asfalt blokkeren de energie van de aarde. Je moet lopen over zand, gras, aarde, beton en keramische tegels.

Was je voeten na de aardingssessie om infecties te voorkomen.

Diabetici moeten op de hoogte zijn van enkele details:

Loop op schone grond
Draag minimalistische schoenen (geen synthetische rubberen zolen!)
Was en hydrateer je voeten

Aarden heeft een positief effect op uw algehele gezondheid. Dat is de enige manier om verbinding te maken met de aarde, en je lichaam heeft alle voordelen van deze sessies nodig. Aarden is gratis, eenvoudig en heeft een ongelooflijk effect op je lichaam.

Bronnen:

www.womenworking.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Deze Avocado gegrilde bloemkool Sandwich zal je gegrilde kaas laten vergeten!
Next Romig en gemakkelijk te maken, suikervrij, zuivelvrij, kokos ijs

You might also like

Natuurlijk genezen

Zijn je nagels altijd aan het splitsen of breken? Dit is wat je lichaam je probeert te vertellen

Luister naar dit artikel Zijn je nagels altijd aan het splitsen of breken? Het blijkt dat dit te maken heeft met mangaan. Wist je dat mangaan afkomstig is van het

Natuurlijk genezen

Volg deze 10 stappen en onderdruk erfelijke aandoeningen

Luister naar dit artikel Studenten werden vroeger in de zeventig en tachtigen jaren geleerd dat chronische ziekte een afwijkende biochemische werking waren. Oftewel dat het komt door iemands genen. Zoals

Natuurlijk genezen

Laat je immuunsysteem volledig herstellen door 3 dagen te vasten: ONGELOOFLIJK!

Luister naar dit artikel Je kunt je gehele immuunsysteem verjongen door drie dagen te vasten, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Door te vasten wordt het lichaam gestimuleerd om nieuwe witte