Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


Wilt u slijm uit uw longen verwijderden en een directe boost geven aan uw immuunsysteem? Probeer dit eens!
mei 7, 2018 18905 Views

Wilt u slijm uit uw longen verwijderden en een directe boost geven aan uw immuunsysteem? Probeer dit eens!

HET IMMUUNSYSTEEM VAN HET MENSELIJKE LICHAAM IS DE VERDEDIGING TEGEN DE AANVALLEN VAN VERSCHILLENDE MICRO-ORGANISMEN DIE ONS LICHAAM VIA VERSCHILLENDE MIDDELEN BINNEN DRINGEN.

Het bestaat uit verschillende andere weefsels en organen in het lichaam en samen bestrijden ze deze vreemde lichamen.

Met het immuunsysteem zijn longen ook een van de belangrijkste organen omdat ze verantwoordelijk zijn voor het inademen en opslaan van zuurstof, terwijl ze koolstofdioxide uit het lichaam uitademen via de neus.

Als de neus wordt geblokkeerd door slijm, kan dit ook de longen aantasten. Dus om deze sterk te maken, moet je kijken naar de magische drank die hier gedeeld wordt, die het immuunsysteem versterkt.

Het is zeer goed voor zowel volwassenen als kinderen omdat het zowel de longen vrijmaakt als het immuunsysteem stimuleert.

SLIJM OPBOUW- EN LONG-PROBLEMEN

Kinderen zullen ziek worden omdat ze spelen in allerlei soorten vuil, water en vuiligheid. Hun immuunsysteem ontwikkelt zich en maakt zichzelf sterker tegen de verschillende ziekten.

De meest voorkomende dingen die kinderen treffen zijn verkoudheid en hoesten. Maar als de kou en hoest aanhoudt, kan dit betekenen dat slijm zich in de longen opbouwt en het ernstig(er) kan zijn.

Slijm is iets dat door ons lichaam wordt gemaakt en het maakt er veel van; bijna 1 tot 2 liter slijm wordt elke dag gemaakt. Meestal spuwen we het uit, maar wanneer wij of kinderen verkouden zijn, heeft het de neiging om onze luchtwegen te verstoppen en kan het een algemene overlast worden.

De opbouw kan ook worden veroorzaakt door allergieën en andere dingen. Het wordt een serieus probleem als het blijft bestaan, groen van kleur of met bloed wordt vermengd. Het betekent dat er iets mis is met je longen en je moet naar de dokter.

BELANG VAN HET IMMUUNSYSTEEM VAN ONS LICHAAM

De belangrijkste rol van het immuunsysteem is om het lichaam te beschermen tegen ziekten of tegen de vreemde invloeden die mogelijk schadelijk kunnen zijn.

Het identificeert een aantal bedreigingen, waaronder virussen, bacteriën, parasieten en ziektekiemen en maakt onderscheid tussen deze en de lichaamseigen gezonde weefsels en bacteriën.

Het immuunsysteem bestaat uit de lymfeklieren, die de cellen produceren en opslaan die worden uitgezonden om te vechten tegen de virussen en bacteriën. Het volgende onderdeel van het immuunsysteem is de milt, die de witte bloedcellen bevat en de hoeveelheid bloed in het lichaam regelt.

Het beenmerg is een bestanddeel dat witte bloedcellen produceert en de stamcellen opslaat, die in elke menselijke cel kunnen veranderen.

Al deze componenten in combinatie met sommige andere delen van het lichaam vormen het immuunsysteem en het beschermt ons tegen de meeste ziekten waartegen het antilichamen produceert, die de virussen doden die kunnen veranderen in een ziekte. Hier is een drankje dat je immuunsysteem kan stimuleren en wonderen doet voor je longen.

DE MAGISCHE DRANK OM HET IMMUUNSYSTEEM STERKER TE MAKEN

Alles wat je nodig hebt zijn haver, honing en water om deze drank te maken.
Spoel de haver met water en meng het met 1 kop honing en een glas water.
Het glas dat nodig is om honing en water te meten, moet een inhoud hebben van 100 ml.

Kook het mengsel een paar minuten en laat het staan voor de nacht.
‘S Morgens zeef je het drankje en bewaar je het in een glazen fles.
Je kunt het mengsel gekoeld bewaren en het gaat de hele week mee.

U moet 30-40 ml van dit drankje op een lege maag drinken. Zelfs een kind kan dit drinken en zijn/haar immuunsysteem versterken. U moet dit 40 dagen blijven doen.

Neem een pauze van 15 dagen in het midden en herhaal dit gedurende 40 dagen. Mis de dagen niet en zorg ervoor dat je het echt 40 dagen doet. Voor kinderen kan dit betekenen dat het immuunsysteem sterk genoeg is om elke vorm van virus en bacteriën te bestrijden en ze hoeven het proces niet steeds opnieuw te herhalen.

Deze drank zal de vorming van overtollig slijm in uw keel en longen volledig elimineren. De longen worden vrijgemaakt van elke obstructie en ze kunnen vrijuit werken. Uw kind zal nooit huilend gekleurd slijm verspreiden of uitspugen.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Deze natuurlijke drank zal uw longen zeer snel reinigen! Elke roker en ex-roker zou het moeten proberen!
Next Als de nieren in gevaar zijn, zal het lichaam deze signalen afgeven!

About author

You might also like