*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Adapt 2030 Ice Age Report: Voedsel, rijkdom en bijen verdwenen
juni 21, 2020 2176 Views

Adapt 2030 Ice Age Report: Voedsel, rijkdom en bijen verdwenen

China bevestigt eindelijk publiekelijk dat 4/5 van de reguliere oogst die dit jaar binnenkomt verloren is gegaan, maar andere bronnen zeggen nu dat maar liefst 1/3 verloren is gegaan.

Dit verklaart waarom een gigantische campagne om boeren terug naar het platteland te krijgen om te gaan boeren, terwijl de centrale regering de groenteprijzen verhoogt om nieuw hervestigde boeren een kans op levensonderhoud te geven.

Nieuwe studie over “bijenvriendelijke” pesticiden, ze zijn immers niet zo “bijenvriendelijk”. Wereldwijde handel en reizen in puin.

 

 

Bronnen:

Adapt 2030

Previous CO2-uitstoot bereikte recordhoogte ondanks emissiedip door coronavirus
Next Wierook kan de symptomen van angst en depressie helpen verlichten

You might also like

Algemeen

Onderzoek toont aan wat het leven in een “groenere” buurt voor uw gezondheid kan betekenen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je ooit hebt ervaren dat je in een binnenstad woont en in een buitenwijk vol groen, is

Algemeen

Slimme meters niet duurzaam, gezond of goedkoop

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! “Take back your power” brengt glashelder in het daglicht wat iedereen zou mogen en moeten weten met betrekking

Algemeen

Het voedingsbeleid moet centraal staan in het gesprek

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De komende maanden zal er veel worden gesproken over het verminderen van en voorbereiden op pandemieën zoals COVID-19.