Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen

Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen

Luister naar dit artikel

Het nummer van het Journal of The Association of Physicians in India in juli 2020 heeft zojuist een artikel gepubliceerd met de titel:


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Kokosolie en immuniteit: wat weten we er tot nu toe echt van?

De hoofdauteur van de studie is Dr. Shashank Joshi, Dean van het Indian College of Physicians; Endocrinoloog, Lilavati Hospital & Research Center en Bhatia Hospital, Mumbai, Maharashtra.

Het is verfrissend om te zien hoe Indiase artsen hun aandacht richten op de Ayurvedische natuurlijke geneeskunde en de 4000-jarige geschiedenis van het herkennen van kokosolie als een krachtig natuurlijk medicijn.

Ayurvedische gezondheid dateert van duizenden jaren ouder dan de moderne westerse geneeskunde en de farmaceutische industrie in India. De arme mensen van India zijn al veel te lang de menselijke laboratoriumratten voor westerse medicijnen en vaccins en het is een belangrijk land waar Bill Gates nieuwe vaccins heeft gepromoot en ontwikkeld als onderdeel van zijn agenda voor populatiecontrole.

Uit de samenvatting van de studie:

Kokosolie als gezondheidsolie werd bijna 4000 jaar geleden in de Ayurvedische geneeskunde erkend. Dezelfde gezondheidseffecten werden in oude literatuur ook toegeschreven aan de moedermelk. Modern onderzoek heeft nu een gemeenschappelijk verband gevonden tussen deze twee natuurlijke gezondheidsproducten: hun lipidengehalte. De vetzuren en monoglyceriden met middellange ketens die voornamelijk in kokosolie worden aangetroffen, hebben een wonderbaarlijk genezend vermogen dat als natuurlijk antibioticum werkt en ook de immuniteit helpt moduleren.

De informatie die in dit overzicht wordt besproken, legt uit dat kokosolie, die lokaal wordt aangebracht of wordt ingenomen, wordt afgebroken om laurinezuur en monolaurine af te geven – bekende antimicrobiële middelen.

De in de literatuur gerapporteerde studies worden besproken om de antivirale, antibacteriële en schimmelwerende voordelen van kokosolie te evalueren.

Niet alleen hebben kokosolie-metabolieten een antimicrobiële werking, maar het is ook aangetoond dat deze opmerkelijke derivaten geen resistentie-organismen veroorzaken. De antimicrobiële mechanistische werking helpt ook de ontstekingsremmende aard van de immuunrespons in het menselijk lichaam te activeren. In vitro, dier- en mensstudies ondersteunen het potentieel van kokosolie als effectieve en veilige immuunvoedende actieve stof. Nieuw en opwindend gezondheids- en industrieel gebruik van kokosolie en zijn derivaten zijn mogelijk.

Nooit eerder in de afgelopen tijd is de erkenning van de positieve gezondheidseffecten van kokosolie sterker geweest. En nooit eerder in de geschiedenis van de mens is het zo belangrijk om zowel de noodzaak als de werkzaamheid van natuurlijke producten die bekend staan ​​om hun veiligheidsvoorstel te benadrukken. Immuniteit was een modewoord in het huidige scenario en de vraag naar het moduleren van immuniteit met natuurlijke middelen was zo ongekend en zo alomtegenwoordig. Kokosolie en vormen met toegevoegde waarde kunnen bijdragen aan een krachtigere en gezondere toekomst.

Kokosolie heeft een lange geschiedenis in het effectief bestrijden van virale infecties, en hoewel er nooit een vaccin voor HIV is ontwikkeld, bleek uit onderzoek naar kokosolie dat het meer dan 20 jaar geleden effectief was voor HIV / AIDS.

Uit de studie:

De eerste klinische proef met kokosolie (dagelijks 45 ml) en monolaurine (zuiverheid 95%, dagelijks 800 mg) tegen hiv-aids werd uitgevoerd in de Filippijnen.

Bij deze studie waren 15 hiv-patiënten van 22 tot 38 jaar, 5 mannen en 10 vrouwen gedurende 6 maanden betrokken. Er was slechts één dodelijk ongeval en 11 van de patiënten vertoonden hogere CD4- en CD8-tellingen na 6 maanden.

In een ander onderzoek werden HIV-proefpersonen met CD4 + T-lymfocytenaantallen van minder dan 200 cellen / microliter verdeeld in een VCO-groep (dagelijks 45 ml) en een controlegroep (geen VCO).

Na 6 weken vertoonde de VCO-groep een significant hoger gemiddeld aantal CD4 + T-lymfocyten versus controle.

Het is zeer positief om artsen in India terug te zien keren naar hun ayurvedische wortels voor natuurlijke geneeskunde. Als ze kunnen samenwerken en vechten tegen het wereldwijde farmaceutische kartel dat wordt beheerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, zullen ze een betere kans hebben om weerstand te bieden aan de Nieuwe Wereldorde, die de wereldbevolking wil verminderen, vooral in India.

De voedingsrichtlijnen van USDA hebben, ondanks positief onderzoek en lange geschiedenis, al 50 jaar gedemonstreerde kokosolie
In de VS was de eerste eetbare olie van Virgin Coconut Oil die vanuit de Filipijnen naar de VS werd geïmporteerd in 2001. Slechts twee leveranciers verkochten in die tijd zelfs kokosolie als dieetolie, en ze waren allebei zeer geraffineerde, in massa geproduceerde kokosolie.

Je kon helemaal geen kokosolie in winkels vinden, tenzij je een etnische buurtwinkel uit India of de Filippijnen bezocht.

De reden is dat sinds de jaren zeventig het officiële voedingsadvies van USDA is dat kokosolie ongezond is, omdat het voornamelijk verzadigd vet is, ten onrechte wordt beweerd dat het een hoog cholesterolgehalte en hartaandoeningen veroorzaakt.

Dit dogma is door de jaren heen grondig ontkracht in de wetenschappelijke literatuur, maar het blijft tot op de dag van vandaag officieel USDA-beleid.

In het begin van de jaren 2000, toen zoekopdrachten op internet nog niet gecensureerd waren, waren we in staat mensen te onderwijzen over de waarheid over kokosolie en al zijn geweldige gezondheidsvoordelen.

Tegenwoordig kan men bijna elke supermarkt binnenlopen en nu kokosolie vinden, hoewel het nog steeds wordt gedemoniseerd door de USDA, de American Heart Association en vele andere door Big Pharma op elkaar afgestemde instanties en -verenigingen.

De reden waarom de overheid en Big Pharma hun mening over kokosolie nooit zullen veranderen, is omdat ze dan moeten toegeven dat de lipide-theorie van hartaandoeningen onjuist is, en toegeven dat ze in de loop van de jaren miljoenen westerlingen hebben geschaad en gedood door hun cholesterol kunstmatig te verlagen met statinegeneesmiddelen, de grootste inkomstenproducent voor de farmaceutische industrie aller tijden.

Tegenwoordig zit natuurlijk al het geld in vaccins, aangezien de meeste blockbuster-medicijnen, waaronder cholesterolverlagende statinegeneesmiddelen, allang hun patenten hebben verloren en als goedkope generieke geneesmiddelen kunnen worden gekocht.

De industrie heeft verse nieuwe medicijnen en medische producten nodig om hun controle over de mensheid te behouden, en het meest recente voorbeeld is wat ze met Hydroxychloroquine hebben gedaan, wat heeft geleid tot een onnoemelijke dood van veel mensen, Dr. Fauci’s nieuwe medicijn, Remdesivir, beschermen. heeft een prijs van $ 3.120,00.

Bronnen: Health impact news

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Welke planten zijn effectief bij de behandeling van nieraandoeningen?
Next Verhoogt de griepprik het risico op een coronavirusinfectie?

You might also like

Natuurlijk genezen

De wetenschap zegt dat stilte essentieel is voor onze hersenen

Luister naar dit artikel De meesten van ons worden wakker met een alarm en brengen de rest van de dag door met het luisteren naar allerlei geluiden, die blijkbaar onze

Natuurlijk genezen

Een bananenschil op je voorhoofd leggen, helpt om DEZE reden tegen migraine …

Luister naar dit artikel Last hebben van migraine wordt soms toch een beetje onderschat. Helaas kunnen de symptomen heftiger zijn dan veel mensen denken. Zo kun je last hebben van

Natuurlijk genezen

Cayennepeper: Eerste Hulp bij hartaanval en beroerte (en ook preventief)

Preventief maar ook in acute gevallen Luister naar dit artikel Cayennepeper wordt ook wel de Koning der Specerijen genoemd. De helende eigenschappen van deze specerij zijn enorm. Cayenne kan cruciaal