*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen
juli 2, 2020 1818 Views

Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen

Het nummer van het Journal of The Association of Physicians in India in juli 2020 heeft zojuist een artikel gepubliceerd met de titel:

Kokosolie en immuniteit: wat weten we er tot nu toe echt van?

De hoofdauteur van de studie is Dr. Shashank Joshi, Dean van het Indian College of Physicians; Endocrinoloog, Lilavati Hospital & Research Center en Bhatia Hospital, Mumbai, Maharashtra.

Het is verfrissend om te zien hoe Indiase artsen hun aandacht richten op de Ayurvedische natuurlijke geneeskunde en de 4000-jarige geschiedenis van het herkennen van kokosolie als een krachtig natuurlijk medicijn.

Ayurvedische gezondheid dateert van duizenden jaren ouder dan de moderne westerse geneeskunde en de farmaceutische industrie in India. De arme mensen van India zijn al veel te lang de menselijke laboratoriumratten voor westerse medicijnen en vaccins en het is een belangrijk land waar Bill Gates nieuwe vaccins heeft gepromoot en ontwikkeld als onderdeel van zijn agenda voor populatiecontrole.

Uit de samenvatting van de studie:

Kokosolie als gezondheidsolie werd bijna 4000 jaar geleden in de Ayurvedische geneeskunde erkend. Dezelfde gezondheidseffecten werden in oude literatuur ook toegeschreven aan de moedermelk. Modern onderzoek heeft nu een gemeenschappelijk verband gevonden tussen deze twee natuurlijke gezondheidsproducten: hun lipidengehalte. De vetzuren en monoglyceriden met middellange ketens die voornamelijk in kokosolie worden aangetroffen, hebben een wonderbaarlijk genezend vermogen dat als natuurlijk antibioticum werkt en ook de immuniteit helpt moduleren.

De informatie die in dit overzicht wordt besproken, legt uit dat kokosolie, die lokaal wordt aangebracht of wordt ingenomen, wordt afgebroken om laurinezuur en monolaurine af te geven – bekende antimicrobiële middelen.

De in de literatuur gerapporteerde studies worden besproken om de antivirale, antibacteriële en schimmelwerende voordelen van kokosolie te evalueren.

Niet alleen hebben kokosolie-metabolieten een antimicrobiële werking, maar het is ook aangetoond dat deze opmerkelijke derivaten geen resistentie-organismen veroorzaken. De antimicrobiële mechanistische werking helpt ook de ontstekingsremmende aard van de immuunrespons in het menselijk lichaam te activeren. In vitro, dier- en mensstudies ondersteunen het potentieel van kokosolie als effectieve en veilige immuunvoedende actieve stof. Nieuw en opwindend gezondheids- en industrieel gebruik van kokosolie en zijn derivaten zijn mogelijk.

Nooit eerder in de afgelopen tijd is de erkenning van de positieve gezondheidseffecten van kokosolie sterker geweest. En nooit eerder in de geschiedenis van de mens is het zo belangrijk om zowel de noodzaak als de werkzaamheid van natuurlijke producten die bekend staan ​​om hun veiligheidsvoorstel te benadrukken. Immuniteit was een modewoord in het huidige scenario en de vraag naar het moduleren van immuniteit met natuurlijke middelen was zo ongekend en zo alomtegenwoordig. Kokosolie en vormen met toegevoegde waarde kunnen bijdragen aan een krachtigere en gezondere toekomst.

Kokosolie heeft een lange geschiedenis in het effectief bestrijden van virale infecties, en hoewel er nooit een vaccin voor HIV is ontwikkeld, bleek uit onderzoek naar kokosolie dat het meer dan 20 jaar geleden effectief was voor HIV / AIDS.

Uit de studie:

De eerste klinische proef met kokosolie (dagelijks 45 ml) en monolaurine (zuiverheid 95%, dagelijks 800 mg) tegen hiv-aids werd uitgevoerd in de Filippijnen.

Bij deze studie waren 15 hiv-patiënten van 22 tot 38 jaar, 5 mannen en 10 vrouwen gedurende 6 maanden betrokken. Er was slechts één dodelijk ongeval en 11 van de patiënten vertoonden hogere CD4- en CD8-tellingen na 6 maanden.

In een ander onderzoek werden HIV-proefpersonen met CD4 + T-lymfocytenaantallen van minder dan 200 cellen / microliter verdeeld in een VCO-groep (dagelijks 45 ml) en een controlegroep (geen VCO).

Na 6 weken vertoonde de VCO-groep een significant hoger gemiddeld aantal CD4 + T-lymfocyten versus controle.

Het is zeer positief om artsen in India terug te zien keren naar hun ayurvedische wortels voor natuurlijke geneeskunde. Als ze kunnen samenwerken en vechten tegen het wereldwijde farmaceutische kartel dat wordt beheerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, zullen ze een betere kans hebben om weerstand te bieden aan de Nieuwe Wereldorde, die de wereldbevolking wil verminderen, vooral in India.

De voedingsrichtlijnen van USDA hebben, ondanks positief onderzoek en lange geschiedenis, al 50 jaar gedemonstreerde kokosolie
In de VS was de eerste eetbare olie van Virgin Coconut Oil die vanuit de Filipijnen naar de VS werd geïmporteerd in 2001. Slechts twee leveranciers verkochten in die tijd zelfs kokosolie als dieetolie, en ze waren allebei zeer geraffineerde, in massa geproduceerde kokosolie.

Je kon helemaal geen kokosolie in winkels vinden, tenzij je een etnische buurtwinkel uit India of de Filippijnen bezocht.

De reden is dat sinds de jaren zeventig het officiële voedingsadvies van USDA is dat kokosolie ongezond is, omdat het voornamelijk verzadigd vet is, ten onrechte wordt beweerd dat het een hoog cholesterolgehalte en hartaandoeningen veroorzaakt.

Dit dogma is door de jaren heen grondig ontkracht in de wetenschappelijke literatuur, maar het blijft tot op de dag van vandaag officieel USDA-beleid.

In het begin van de jaren 2000, toen zoekopdrachten op internet nog niet gecensureerd waren, waren we in staat mensen te onderwijzen over de waarheid over kokosolie en al zijn geweldige gezondheidsvoordelen.

Tegenwoordig kan men bijna elke supermarkt binnenlopen en nu kokosolie vinden, hoewel het nog steeds wordt gedemoniseerd door de USDA, de American Heart Association en vele andere door Big Pharma op elkaar afgestemde instanties en -verenigingen.

De reden waarom de overheid en Big Pharma hun mening over kokosolie nooit zullen veranderen, is omdat ze dan moeten toegeven dat de lipide-theorie van hartaandoeningen onjuist is, en toegeven dat ze in de loop van de jaren miljoenen westerlingen hebben geschaad en gedood door hun cholesterol kunstmatig te verlagen met statinegeneesmiddelen, de grootste inkomstenproducent voor de farmaceutische industrie aller tijden.

Tegenwoordig zit natuurlijk al het geld in vaccins, aangezien de meeste blockbuster-medicijnen, waaronder cholesterolverlagende statinegeneesmiddelen, allang hun patenten hebben verloren en als goedkope generieke geneesmiddelen kunnen worden gekocht.

De industrie heeft verse nieuwe medicijnen en medische producten nodig om hun controle over de mensheid te behouden, en het meest recente voorbeeld is wat ze met Hydroxychloroquine hebben gedaan, wat heeft geleid tot een onnoemelijke dood van veel mensen, Dr. Fauci’s nieuwe medicijn, Remdesivir, beschermen. heeft een prijs van $ 3.120,00.

Bronnen:

Health impact news

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Biden Cancer Initiative betaalde de top royaal en gaf weinig uit aan kanker
Next Actieve stof in "Dragon’s Blood" -hars onderdrukt schimmelinfecties

About author

You might also like