*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Beste kruiden en voedingsmiddelen om te eten voor een betere nierfunctie

Beste kruiden en voedingsmiddelen om te eten voor een betere nierfunctie

Het is duidelijk dat het van cruciaal belang is om een ​​gezonde nierfunctie te hebben voor het algehele welzijn. Helaas besteden te veel mensen weinig aandacht aan dagelijkse levensstijlgewoonten die de gezondheid van de nieren bedreigen. En als gevolg hiervan lijden miljoenen en miljoenen mensen aan chronische nierziekte (CKD).

De waarheid is dat een van de grootste fouten is gemaakt – dat schade aan de nieren (dag in dag uit) uitdroging is. Als u zich zorgen maakt over uw nierfunctie, zijn er twee essentiële tests: bloeddruk plus, urinealbumine en serumcreatinineverhouding.

Waarschuwing voor chronische nierziekte

Onze nieren zijn zo belangrijk, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het filteren van liters afval – elke dag. Wat niet nuttig is voor het lichaam, wordt door de nieren omgezet in urine en uit het lichaam gevoerd, waar het geen kwaad kan.

Maar voor veel mensen zijn de waarschuwingssignalen van een probleem vrij duidelijk:

Als je niet veel urine produceert
Als uw nieren een deel of de hele tijd pijn doen
Als u rugpijn heeft
Als uw urine er chronisch vreemd of donker uitziet
Elk van de symptomen (hierboven) duidt op een probleem met uw nieren en mag niet worden genegeerd.

Slechte nierfunctie kan leiden tot allerlei andere gezondheidsproblemen, waaronder hypertensie, leverproblemen, chronische vermoeidheid en huiduitslag – om er maar een paar te noemen. En verwacht niet dat de westerse geneeskunde veel verlichting biedt voor deze symptomen – vooral als u de diagnose chronische nierziekte krijgt.

Geloof het of niet, de westerse geneeskunde gaat zelfs zo ver dat te zeggen is dat dialysepatiënten nog steeds ‘goed kunnen leven’. Wel, ik ben hier om te zeggen, geloof het verhaal van de ‘zorgstandaard’ niet.

Er is een natuurlijke manier om goed voor uw gezondheid te zorgen en nierproblemen te voorkomen.

Wat zijn de beste kruiden (en voedingsmiddelen) om de nierfunctie te stimuleren?

Drink je water: water blijft een van de beste dingen die je kunt doen om de nierfunctie te verbeteren.

Zonder voldoende water zullen uw nieren niet goed functioneren. Veel integrerende artsen hebben de neiging om ongeveer ½ van uw lichaamsgewicht – in gram – zuiver (schoon) water per dag te drinken. En vermijd natuurlijk om voor de hand liggende redenen kraanwater.

Een schone bron van bronwater – dat goed is getest op onzuiverheden – is een geweldige manier om gehydrateerd te blijven. Als je geen bronwater van goede kwaliteit kunt krijgen; dan wilt u misschien investeren in een waterzuiveringssysteem van goede kwaliteit – dat op uw aanrecht in de keuken kan staan ​​of (als u het zich kunt veroorloven) op het punt van binnenkomst in uw huis.

Je kunt ook ongezoete kruidenthee drinken. Zorg er wel voor dat je cafeïne en suikerhoudende dranken vermijdt, want deze kunnen uitdrogen. En drink (of eet) op geen enkele manier producten met kunstmatige zoetstoffen – die uiterst giftig zijn voor het hele lichaam.

Watermeloen is een verstandige keuze: deze heerlijke, hydraterende traktatie is een uitstekend niertonicum.

Het heeft diuretische eigenschappen, dus het helpt je lichaam meer urine te produceren. Hoe meer urine u uitscheidt, hoe meer afvalproducten uit uw lichaam worden verwijderd – wat goed is voor uw algehele gezondheid en welzijn.

Zelfs de National Kidney Foundation beveelt een ‘watermeloen spritzer’ aan voor een betere gezondheid van de nieren. Natuurlijk zou een dieet gevuld met waterrijke groenten (en fruit) ook ideaal zijn – veel beter dan het drinken van spritzers voor een goede gezondheid.

Geef jezelf een scheutje citroen: een half kopje biologisch citroensap per dag helpt voorkomen dat zich nierstenen vormen. Voeg het gewoon toe aan water en laat het verdunnen – zodat je het gemakkelijk kunt drinken zonder dat het te zuur is.

Citroensap is een eenvoudige, goedkope manier om uw gezondheid te beschermen. Dr. Allan Jhagroo, specialist in niergezondheid aan de Universiteit van Wisconsin, beveelt suikervrije limonade aan zijn niersteenpatiënten aan. Nogmaals, zorg er gewoon voor dat geen van je ‘suikervrije’ drankjes aspartaam ​​bevat – wat een neurotoxine is.

Gember is een sterk antioxidant- en ontstekingsremmend kruid dat helpt om gifstoffen effectief door de nieren te verplaatsen. En ja, er is voldoende onderzoek dat suggereert dat gember een positief effect heeft op de nierfunctie.

Je kunt het op verschillende manieren gebruiken, zoals een extract of als dagelijkse thee. Je kunt het ook rauw fijnhakken en in salades en smoothies doen om dezelfde niervoordelen te krijgen.

Het beste van alles is dat, in tegenstelling tot toxische farmaceutische geneesmiddelen, geen van deze suggesties het risico op ziekte of ziektesymptomen verhoogt. Vergeet niet dat een gezonde nierfunctie een must is voor kracht en vitaliteit. Blijf dus goed gehydrateerd.

Je toekomstige gezondheid zal je bedanken voor de moeite.

Bronnen:

Previous Het gezicht van de vrouw zwelt drie keer op na het gebruik van organische haarverf
Next 7 redenen om selderij en selderijsap aan uw dieet toe te voegen

You might also like

Natuurlijk genezen

BINNEN ÉÉN MINUUT VAN EEN VERSTOPTE NEUS AF

Nu het steeds kouder wordt, overkomt het de meeste mensen steeds vaker; een verstopte neus. Snotteren, niezen en een verstopte neus; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Wat kan je het

Natuurlijk genezen

Ontstop je bloedvaten met deze zelfgemaakte remedie

Ontstop je bloedvaten met dit recept dat je zelf thuis kan maken. Het kan ook gebruikt worden in het procédé om  bloed vet te reguleren, waardoor algemene lichamelijke vermoeidheid kan

Natuurlijk genezen

Kanker wordt altijd veroorzaakt door stress en chemo helpt niet

De Duitser Lothar Hirneise reisde door de wereld op zoek naar succesvolle behandelingsmethoden. Zijn conclusie: iedereen kan een antwoord vinden op kanker. Maar eigenwijsheid is een essentiële voorwaarde. ‘Een tumor