Big Pharma liegt over vitamine C om mensen ziek te houden van kanker… en tegelijkertijd enorme winsten op te strijken met giftige kankerbehandelingen

Big Pharma liegt over vitamine C om mensen ziek te houden van kanker… en tegelijkertijd enorme winsten op te strijken met giftige kankerbehandelingen

Luister naar dit artikel

Vitamine C heeft misschien een beetje geroezemoes gekregen toen de pandemie van het coronavirus toenam, maar de waarheid is dat deze wondervitamine vaak wordt genegeerd door de conventionele geneeskunde en de media. Het kan echter geen toeval zijn dat de meeste mensen die aan een chronische degeneratieve ziekte lijden, een tekort aan vitamine C hebben en dat veel kankerpatiënten in de loop der jaren zijn geholpen door hoge doses vitamine C die intraveneus zijn toegediend.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nobelprijswinnaar Linus Pauling en de Schotse kankerchirurg Dr. Ewan Cameron hebben aangetoond hoe 10.000 milligram vitamine C intraveneus kanker omkeerde bij verschillende patiënten die de conventionele geneeskunde niet kon helpen – en dat was 40 jaar geleden. Je zou denken dat deze behandeling tegenwoordig op grote schaal wordt toegepast, maar de waarheid is dat de westerse geneeskunde kankerpatiënten in plaats daarvan naar dure chemotherapie probeert te duwen.

Helaas worden er online en binnen de medische gemeenschap veel leugens over vitamine C verspreid, en sommige daarvan doen kankerpatiënten pijn. Hier is een blik op drie grote misverstanden over vitamine C.

1. Vitamine C is onveilig.

Als vitamine C onveilig is, waarom is er dan nooit een bevestigde melding geweest van een dosis vitamine die een persoon aanzienlijke schade toebrengt? Het bewijs tegen voorgeschreven medicijnen is veel ernstiger: alleen al in 1994 stierven 106.000 patiënten in ziekenhuizen door legaal voorgeschreven medicijnen die onder zorgvuldig toezicht werden gebruikt.

2. Er is geen bewijs dat vitamine C werkt.

Vraag iemand die je dit vertelt of ze daadwerkelijk naar studies hebben gezocht om deze overtuiging te staven. Ze zijn niet zo moeilijk te vinden – in feite zijn er meer dan 60.000 resultaten wanneer u zoekt naar vitamine C-onderzoeken in PubMed. Sommige onderzoeken hebben een slagingspercentage van 100 procent aangetoond door de vitamine te gebruiken voor de behandeling van ziekten zoals gordelroos, reumatische koorts en zelfs polio. Niet zo handelen is buitengewoon onverantwoord.

3. Als het zo goed zou werken, zou iedereen het gebruiken.

Het zou geweldig zijn als iedereen die het nodig had, het ook daadwerkelijk zou kunnen nemen en genezen zou worden. Helaas weten veel artsen gewoon niet hoe het werkt, en velen zijn meer geïnteresseerd in het opleggen van meer winstgevende recepten aan hun patiënten. Dr. Thomas E. Levy heeft gezegd dat hij persoonlijk getuige is geweest van honderden wat hij “medische wonderen” noemde door het gebruik van vitamine C in hoge doses, en andere doktoren die de behandeling hebben geprobeerd, melden vergelijkbare successen.

Rustige ondersteuning voor vitamine C

U hoeft niet ver terug te kijken om nieuwe voorbeelden te vinden van hoe vitamine C kankerpatiënten kan helpen. Een recente studie door wetenschappers van de University of Southern California toonde aan dat vasten effectiever zou kunnen zijn bij de behandeling van bepaalde soorten kanker, zoals colorectale kanker, wanneer het wordt gecombineerd met vitamine C. De senior auteur van het onderzoek, Valter Longo, zei dat ze voor de eerste keer lieten zien hoe een volledig niet-toxische interventie de kracht heeft om een ​​agressieve kanker effectief te behandelen.

Zelfs het National Cancer Institute geeft toe dat de behandeling veel belooft. Een rapport op hun website verwijst naar “intrigerende” klinische onderzoeken die laten zien hoe hoge doses vitamine C patiënten met kanker ten goede kunnen komen en potentiële biomarkers bieden die kunnen worden gebruikt om de aanpak te personaliseren. Bovendien zeggen ze dat studies meer licht werpen op de patiëntenpopulaties die het meest waarschijnlijk op dit type therapie zullen reageren.

Ze wijzen er ook op dat vitamine C naast de huidige therapieën kan worden gebruikt om ze effectiever te maken, door te zeggen: ‘Bovendien lijkt het, gezien de huidige hoge financiële kosten van nieuwe kankermedicijnen, rationeel om de effectiviteit van de huidige therapieën te verbeteren door hun klinische studies te bestuderen. interacties met vitamine C. Naar onze mening zou de implementatie van dit behandelingsparadigma voordelen kunnen opleveren voor veel kankerpatiënten. ”

Het is jammer dat dit nieuws niet meer kankerpatiënten bereikt, aangezien het veel levens kan redden.

Bronnen: NaturalHealth365.com, Cancer.gov, MedicalXpress.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 5 manieren om uw risico op een hartaanval met 80% te verminderen
Next Fallout in quarantaine: verslechtering van de geestelijke gezondheid en manieren om ermee om te gaan

You might also like

Natuurlijk genezen

Koffie ongezond? Dit zijn DE 7 gezondheidsvoordelen van koffie op een rij!

Luister naar dit artikel Koffie ongezond? Nee joh, wij hebben DE 7 voordelen van koffie voor jou op een rijtje gezet. Dus of je nou gek bent op een americano,

Natuurlijk genezen

Je gaat beter leren van kaneel.

Kaneel is een heerlijke aanvulling op toast, koffie en broodjes. Luister naar dit artikel Het eten van dit smakelijke keukenkruid, kan ook het leervermogen verbeteren. Steun Naturotheek: Alleen via uw

Natuurlijk genezen

5 manieren om je pijnappelklier te ontkalken, ongeacht je leeftijd

Luister naar dit artikel De pijnappelklier is een heel kliertje, ter grote van een gedroogde erwt. Hij zit in je hoofd, ter hoogte van en achter je ogen. Vandaar zijn