Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen
juni 26, 2019 4701 Views

Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen

Luister naar dit artikel

Huidproblemen hebben op een bepaald moment in het leven invloed op iedereen, en als je een gevoelige huid hebt, vatbaar voor acne, dan heb je vast al elk product op de markt geprobeerd. Maar de meeste van deze producten zitten vol met agressieve chemicaliën die de huid beschadigen en van zijn natuurlijke vocht ontdoen.

De oorzaak van acne is nog onbekend, maar bij de vele zouden we hormonale veranderingen moeten opnoemen tijdens de puberteit. Toch weten niet veel mensen dat acne ook het gevolg kan zijn van een infectie in de openingen van talgklieren, omdat ze kunnen worden verstopt door bacteriën. Dit veroorzaakt pijn, zwellingen, roodheid en ontsteking.

Vandaag hebben we besloten om de beste natuurlijke huidremedie met u te delen – kokosolie!

Deze natuurlijke olie is een krachtig en veelzijdig schoonheidsproduct, dat wonderen kan doen voor de gezondheid van uw huid, dankzij de sterke hydraterende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen!

Kokosnoten bestaan ​​uit melk, vlees, sap en olie, en zodra ze zijn geoogst uit de palmboom van de kokosnoot, wordt de olie uit het vlees gehaald. Het bestaat grotendeels uit verzadigde vetten en is rijk aan middellange vetzuren, zoals laurine en caprinezuren, die de huid beschermen.

Deze olie is rijk aan vitamine E, dat verstoppingen van de talgklieren opruimt, wat vaak de werkelijke oorzaak van acne is. Bovendien kalmeren de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen de ontsteking.

Volgens Dr.Axe:
“Gebruik niet alleen kokosolie op je huid een volledig natuurlijke methode om veel van de giftige ingrediënten die zich in drogisterijplanken bevinden te verwijderen, maar het is ook een kosteneffectieve manier om voor je lichaam te zorgen. Kokosolie kan ook op een dieper niveau in je huid doordringen dan je gemiddelde product, vanwege het lage molecuulgewicht en de manier waarop het zich verbindt met eiwitten. “

“Kokosolie is geweldig als gezichtsreiniger, vochtinbrengende crème en zonnecrème, maar het kan ook vele huidaandoeningen behandelen. De vetzuren (capryl en laurine) in kokosolie verminderen de ontsteking intern en extern en hydrateren, waardoor ze een geweldige oplossing zijn voor alle soorten huidaandoeningen.

Het beschermt de huid en heeft veel antioxidanten die het ideaal maken voor het helen van de huid. Bovendien compenseren de antimicrobiële eigenschappen de candida- of schimmelbronnen die veel huidaandoeningen kunnen veroorzaken. “

Als je deze olie combineert met een andere essentiële olie, zoals boom- of lavendelolie, krijg je een krachtige natuurlijke acne-behandeling. Tea tree olie bevat terpinen-4-ol, dat sterke antimicrobiële en antiseptische eigenschappen biedt, en lavendelolie is uitstekend voor gevoelige en beschadigde huid. Lavendelolie zal je ook ontspannen en stress verlichten, wat vaak de reden is voor acne-uitbarstingen.
Nu, hier is hoe je deze miraculeuze kokosolie acne en rimpel remedie zelf kan maken:

ingrediënten:

1 kopje kokosolie
5-6 druppels etherische olie

instructies:

Smelt de kokosolie in een steelpan, op laag vuur en haal het van het fornuis. Voeg 5-6 druppels etherische olie toe, bij voorkeur lavendel of tea tree olie. Meng goed en giet de remedie in een glazen pot.
Laat het afkoelen en wrijf het vervolgens zachtjes over het gezicht. Afspoelen met lauw water. Herhaal twee keer per dag, ‘s morgens en’ s middags. Bewaar deze acne remedie op een koele, droge plaats.

Dit zal de dode huidcellen elimineren, de natuurlijke vochtigheid van de huid bevorderen, acne behandelen en de productie van olie regelen. Bovendien zullen de gunstige eigenschappen van kokosolie van nature het verschijnen van rimpels verminderen en de doorhangende huid strakker maken.

https://www.youtube.com/watch?v=zkbdTZrkl0Q

Je huid zal snel weer gezond en jong zijn!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Deze zelfgemaakte tandpasta draait tandvleesaandoeningen terug en maakt tanden witter!
Next Jonge mensen groeien volgens hun wetenschappers een "benige spies" op hun schedels

You might also like

Natuurlijk genezen

Ontstekingsremmende verbindingen in rozemarijn bieden krachtige verlichting van artritis, blijkt uit onderzoeken

Luister naar dit artikel Ongeveer een kwart van alle volwassenen in de Verenigde Staten – 58,5 miljoen mensen – heeft last van artritis, een potentieel invaliderende aandoening die de fysieke,

Natuurlijk genezen

Eet granaatappels en veroudering stopt

Blijf jong met granaatappels. Luister naar dit artikel We weten al een paar jaar dat het eten van granaatappel zaden en het drinken van granaatappelsap gezond is. Granaatappel bevat veel

Natuurlijk genezen

Wat krijg je als je bieten, wortelen en appels mengt? Een glas sap dat vele ziekten vernietigt!

Luister naar dit artikel Sap maken is de beste manier om de meeste voedingsstoffen uit groenten en fruit te halen, omdat het u helpt om tot 99% van hun plantaardige