*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen
juni 26, 2019 4142 Views

Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen

Huidproblemen hebben op een bepaald moment in het leven invloed op iedereen, en als je een gevoelige huid hebt, vatbaar voor acne, dan heb je vast al elk product op de markt geprobeerd. Maar de meeste van deze producten zitten vol met agressieve chemicaliën die de huid beschadigen en van zijn natuurlijke vocht ontdoen.

De oorzaak van acne is nog onbekend, maar bij de vele zouden we hormonale veranderingen moeten opnoemen tijdens de puberteit. Toch weten niet veel mensen dat acne ook het gevolg kan zijn van een infectie in de openingen van talgklieren, omdat ze kunnen worden verstopt door bacteriën. Dit veroorzaakt pijn, zwellingen, roodheid en ontsteking.

Vandaag hebben we besloten om de beste natuurlijke huidremedie met u te delen – kokosolie!

Deze natuurlijke olie is een krachtig en veelzijdig schoonheidsproduct, dat wonderen kan doen voor de gezondheid van uw huid, dankzij de sterke hydraterende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen!

Kokosnoten bestaan ​​uit melk, vlees, sap en olie, en zodra ze zijn geoogst uit de palmboom van de kokosnoot, wordt de olie uit het vlees gehaald. Het bestaat grotendeels uit verzadigde vetten en is rijk aan middellange vetzuren, zoals laurine en caprinezuren, die de huid beschermen.

Deze olie is rijk aan vitamine E, dat verstoppingen van de talgklieren opruimt, wat vaak de werkelijke oorzaak van acne is. Bovendien kalmeren de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen de ontsteking.

Volgens Dr.Axe:
“Gebruik niet alleen kokosolie op je huid een volledig natuurlijke methode om veel van de giftige ingrediënten die zich in drogisterijplanken bevinden te verwijderen, maar het is ook een kosteneffectieve manier om voor je lichaam te zorgen. Kokosolie kan ook op een dieper niveau in je huid doordringen dan je gemiddelde product, vanwege het lage molecuulgewicht en de manier waarop het zich verbindt met eiwitten. “

“Kokosolie is geweldig als gezichtsreiniger, vochtinbrengende crème en zonnecrème, maar het kan ook vele huidaandoeningen behandelen. De vetzuren (capryl en laurine) in kokosolie verminderen de ontsteking intern en extern en hydrateren, waardoor ze een geweldige oplossing zijn voor alle soorten huidaandoeningen.

Het beschermt de huid en heeft veel antioxidanten die het ideaal maken voor het helen van de huid. Bovendien compenseren de antimicrobiële eigenschappen de candida- of schimmelbronnen die veel huidaandoeningen kunnen veroorzaken. “

Als je deze olie combineert met een andere essentiële olie, zoals boom- of lavendelolie, krijg je een krachtige natuurlijke acne-behandeling. Tea tree olie bevat terpinen-4-ol, dat sterke antimicrobiële en antiseptische eigenschappen biedt, en lavendelolie is uitstekend voor gevoelige en beschadigde huid. Lavendelolie zal je ook ontspannen en stress verlichten, wat vaak de reden is voor acne-uitbarstingen.
Nu, hier is hoe je deze miraculeuze kokosolie acne en rimpel remedie zelf kan maken:

ingrediënten:

1 kopje kokosolie
5-6 druppels etherische olie

instructies:

Smelt de kokosolie in een steelpan, op laag vuur en haal het van het fornuis. Voeg 5-6 druppels etherische olie toe, bij voorkeur lavendel of tea tree olie. Meng goed en giet de remedie in een glazen pot.
Laat het afkoelen en wrijf het vervolgens zachtjes over het gezicht. Afspoelen met lauw water. Herhaal twee keer per dag, ’s morgens en’ s middags. Bewaar deze acne remedie op een koele, droge plaats.

Dit zal de dode huidcellen elimineren, de natuurlijke vochtigheid van de huid bevorderen, acne behandelen en de productie van olie regelen. Bovendien zullen de gunstige eigenschappen van kokosolie van nature het verschijnen van rimpels verminderen en de doorhangende huid strakker maken.

https://www.youtube.com/watch?v=zkbdTZrkl0Q

Je huid zal snel weer gezond en jong zijn!

Previous Deze zelfgemaakte tandpasta draait tandvleesaandoeningen terug en maakt tanden witter!
Next Jonge mensen groeien volgens hun wetenschappers een "benige spies" op hun schedels

You might also like

Natuurlijk genezen

De zachtste lippen krijg je door deze 2 doodgewone producten te combineren! Wat een uitvinding!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We hebben allemaal wel ons eigen ritueel om onze lippen mooi te houden. We gebruiken allemaal wel Labello

Natuurlijk genezen

Eten waar je de 100 mee kan halen: pompoenpitolie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Pompoenpitolie ondersteunt op vele manieren de vitaliteit en past dus uitstekend in het rijtje van etenswaren waar je

Natuurlijk genezen

Ontstop je bloedvaten met deze zelfgemaakte remedie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontstop je bloedvaten met dit recept dat je zelf thuis kan maken. Het kan ook gebruikt worden in