*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen
juni 26, 2019 3874 Views

Hoe je gezicht te wassen en vaarwel tegen hangende gezichtshuid en rimpels te zeggen

Huidproblemen hebben op een bepaald moment in het leven invloed op iedereen, en als je een gevoelige huid hebt, vatbaar voor acne, dan heb je vast al elk product op de markt geprobeerd. Maar de meeste van deze producten zitten vol met agressieve chemicaliën die de huid beschadigen en van zijn natuurlijke vocht ontdoen.

De oorzaak van acne is nog onbekend, maar bij de vele zouden we hormonale veranderingen moeten opnoemen tijdens de puberteit. Toch weten niet veel mensen dat acne ook het gevolg kan zijn van een infectie in de openingen van talgklieren, omdat ze kunnen worden verstopt door bacteriën. Dit veroorzaakt pijn, zwellingen, roodheid en ontsteking.

Vandaag hebben we besloten om de beste natuurlijke huidremedie met u te delen – kokosolie!

Deze natuurlijke olie is een krachtig en veelzijdig schoonheidsproduct, dat wonderen kan doen voor de gezondheid van uw huid, dankzij de sterke hydraterende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen!

Kokosnoten bestaan ​​uit melk, vlees, sap en olie, en zodra ze zijn geoogst uit de palmboom van de kokosnoot, wordt de olie uit het vlees gehaald. Het bestaat grotendeels uit verzadigde vetten en is rijk aan middellange vetzuren, zoals laurine en caprinezuren, die de huid beschermen.

Deze olie is rijk aan vitamine E, dat verstoppingen van de talgklieren opruimt, wat vaak de werkelijke oorzaak van acne is. Bovendien kalmeren de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen de ontsteking.

Volgens Dr.Axe:
“Gebruik niet alleen kokosolie op je huid een volledig natuurlijke methode om veel van de giftige ingrediënten die zich in drogisterijplanken bevinden te verwijderen, maar het is ook een kosteneffectieve manier om voor je lichaam te zorgen. Kokosolie kan ook op een dieper niveau in je huid doordringen dan je gemiddelde product, vanwege het lage molecuulgewicht en de manier waarop het zich verbindt met eiwitten. “

“Kokosolie is geweldig als gezichtsreiniger, vochtinbrengende crème en zonnecrème, maar het kan ook vele huidaandoeningen behandelen. De vetzuren (capryl en laurine) in kokosolie verminderen de ontsteking intern en extern en hydrateren, waardoor ze een geweldige oplossing zijn voor alle soorten huidaandoeningen.

Het beschermt de huid en heeft veel antioxidanten die het ideaal maken voor het helen van de huid. Bovendien compenseren de antimicrobiële eigenschappen de candida- of schimmelbronnen die veel huidaandoeningen kunnen veroorzaken. “

Als je deze olie combineert met een andere essentiële olie, zoals boom- of lavendelolie, krijg je een krachtige natuurlijke acne-behandeling. Tea tree olie bevat terpinen-4-ol, dat sterke antimicrobiële en antiseptische eigenschappen biedt, en lavendelolie is uitstekend voor gevoelige en beschadigde huid. Lavendelolie zal je ook ontspannen en stress verlichten, wat vaak de reden is voor acne-uitbarstingen.
Nu, hier is hoe je deze miraculeuze kokosolie acne en rimpel remedie zelf kan maken:

ingrediënten:

1 kopje kokosolie
5-6 druppels etherische olie

instructies:

Smelt de kokosolie in een steelpan, op laag vuur en haal het van het fornuis. Voeg 5-6 druppels etherische olie toe, bij voorkeur lavendel of tea tree olie. Meng goed en giet de remedie in een glazen pot.
Laat het afkoelen en wrijf het vervolgens zachtjes over het gezicht. Afspoelen met lauw water. Herhaal twee keer per dag, ‘s morgens en’ s middags. Bewaar deze acne remedie op een koele, droge plaats.

Dit zal de dode huidcellen elimineren, de natuurlijke vochtigheid van de huid bevorderen, acne behandelen en de productie van olie regelen. Bovendien zullen de gunstige eigenschappen van kokosolie van nature het verschijnen van rimpels verminderen en de doorhangende huid strakker maken.

Je huid zal snel weer gezond en jong zijn!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Deze zelfgemaakte tandpasta draait tandvleesaandoeningen terug en maakt tanden witter!
Next Jonge mensen groeien volgens hun wetenschappers een "benige spies" op hun schedels

About author

You might also like