*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !

Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !

 

Ongemakken in de vorm van:

  1. cellulite (Sinaasappelhuid)
  2. migraine
  3. nachtelijke beenkrampen
  4. acne
  5. wratjes
  6. luizen
  7. gevoelig tandvlees
  8. artrose
  9. slechte adem ( niet veroorzaakt door nierfalen )
  10. ouderdomsvlekjes (levervlekken)

 

Hebben behalve de reguliere smeerseltjes, ook kruiden remedies en huismiddelen, een bepaalde werking ! Waarom werkt het en hoe werkt dat nu ? Dat is eigenlijk nooit wetenschappelijk onderzocht maar wel ondervonden dat het werkt !

De denkwijze dat een tandloos oud vrouwtje, een drankje brouwt in een grote ketel boven een houtvuurtje is meer een voorbeeld uit een boekje voor de jeugd. Doel ? Om alle natuurmiddelen af te keuren en tot onzin te bestempelen. Zodat U beste lezer een duur medicijn gaat gebruiken

Wij van naturotheek.com en culinada.com promoten juist de natuurmiddelen. We zeggen echter niet dat het geneesmiddelen zijn, want bepaalde remedies werken helaas niet. Wel is het altijd verstandig een arts te bezoeken om bepaalde ongemakken te laten testen. We denken aan de levervlek ! Door een biopsie te laten doen kan heel snel tot de conclusie gekomen worden of het huidkanker is of een onschuldige pigmentvlek !

Nu de zorg erg duur is geworden en heel veel mensen zorg gaan mijden dan wel artsbezoek uitstellen, staan de huismiddelen weer in de kijker.

Voor alle bovenstaande ongemakken zoeken wij vanaf volgende week ( 39) of de week erop ( wk 40) proefpersonen voor thuistesten die 2 a 3 weken duren.

Er is een panel samengesteld, bestaand uit huisartsen, die de huismiddelen gaan beoordelen op werking. Hiervoor zoeken we “testers”. Het eerste onderzoek vind al plaats op korte termijn en dan wordt de cellulitis behandeld met grootmoeders middel.

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar proefpersonen die de komende twee weken willen starten met een leuk kort wetenschappelijk onderzoek met natuurlijke middelen tegen een kwaal.

Op dit moment staat de ‘nul meting’ (de arts bekijkt hoe groot de plek is, hoe diep de cellulitis) op aanstaande dinsdag avond in een Medisch Centrum in Utrecht. We vergoeden alle reiskosten hiernaar toe natuurlijk. Nu denkt U echter dat wij niet professioneel zijn, maar er is sprake van een onderzoek door en voor omroep MAX. Dit houdt in dat U op de nationale tv in beeld kan komen, uiteraard is alles serieus en de privacy staat voorop.

Proefpersonen zouden eventueel anoniem in beeld mogen, maar wellicht vinden ze het gewoon leuk mee te doen (iedereen heeft cellulitis immers). Sowieso zal alles heel waardig in beeld gebracht worden, het is omroep MAX, mensen zullen respectvol in beeld gebracht worden.

Daarna krijgen de proefpersonen het middel mee naar huis en een beschrijving hoe ze het moeten aanbrengen. En dat is vrij simpel, hoor, gaat over lekker douchen met een scrubje J De proefpersonen moeten elke paar dagen een rapportje invullen (hoe voelt de huid, lijkt het beter te gaan etc) en het zou leuk zijn als een gedeelte van de groep af en toe een videootje wil maken met telefoon. Als dit niet lukt, kan een cameraman dit ook met camera  langskomen en dit vast te leggen. Na 2 tot 3 weken komt er dan een eindmeting, weer met de arts op locatie, en zien we de uitslag of de cellulitis minder is geworden.

Ook gaat ons huisartsen panel (omroep MAX) een natuurlijke remedie tegen luizen wetenschappelijk testen. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar proefpersonen die de komende twee weken willen starten met een leuk kort wetenschappelijk onderzoek met natuurlijke middelen tegen een kwaal.

Genoeg kinderen met hoofdluis, zou je denken. Echter; de wet bescherming proefpersonen laat ons niet toe ons natuurlijke middel op kinderen te testen.

Nu dachten wij: ouders van kinderen met luizen, of docenten hebben natuurlijk ook met hoofdluis te maken.

Graag zouden wij met een (aantal) gezin(nen) en/of met mensen die met kinderen werken, zoals mensen uit de zorg, of docenten  in contact komen die de test met ons aan willen aangaan.

Met zo’n project zouden we op de school zelf kunnen filmen, of bij de ouders thuis, wat deze proefpersonen maar willen. Als de school het wil, kunnen we ook benoemen dat dit specifiek een project van de Vrije School is waar de testpersonen aan mee doen, wat wellicht leuke aandacht geeft. De docenten of ouders kunnen bijvoorbeeld een statement maken dat natuurlijke producten een goede vervanging zijn voor de chemische middelen die nu gebruikt worden. Ook kan men communiceren dat hoofdluis heel normaal is, en dat kinderen zich nergens voor hoeven te schamen. Daarnaast maken ze deel uit van een wetenschappelijk experiment, met een nul meting (een arts test de conditie), regelmatige checks met onze verslaggever en een eindtest. Alle onkosten worden natuurlijk vergoed.

 

Opgeven en meedoen ? Het kost U niets en U bewijst anderen en uzelf er een grote dienst mee. Klik hier om U op te geven ! Of schrijf naar [email protected]

Als U zich opgeeft krijgt U een vragenlijstje toegestuurd met meer informatie.

Natuurgeneeskunde ? Het proberen waard !

Dr.Snuggles

 

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Ze doet verschillende soorten fruit in de oven om DEZE reden!
Next Nog steeds last van fruitvliegjes? Ik heb nu DE truc gevonden. Hiermee was mijn huis binnen 2 dagen fruitvlieg vrij!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Als je nieren in gevaar zijn, zal je lichaam je deze 8 signalen geven!

De nieren zijn essentieel voor onze gezondheid omdat ze ons bloed zuiveren en ons lichaam ontgiften. Op dagelijkse basis wordt ongeveer 60 liter bloed gezuiverd. Ze zitten onder de ribbenkast.

Natuurlijk genezen

Truc met twee ingrediënten om bruine plekjes op je huid te verwijderen

“Iedereen heeft ze: oud, jong, van middelbare leeftijd, mannen en vrouwen”, legt Drew uit van het YouTube-kanaal Fitlife. Je weet waar hij het over heeft: ouderdomsvlekken. De kleine bruine vlekken

Natuurlijk genezen

Slaap is de beste immuunbooster: Rust verbetert je vermogen om infecties te bestrijden

“Krijg voldoende rust” klinkt misschien als een schouderklopje als je ziek bent, maar een recente studie laat zien dat slaap heel wonderbaarlijk kan zijn als het erom gaat je lichaam