Je vet- en hersenweefsel zit vol met kanker veroorzakende toxines – hier is hoe ze te verwijderen

Je vet- en hersenweefsel zit vol met kanker veroorzakende toxines – hier is hoe ze te verwijderen

Luister naar dit artikel

Een triest feit in de moderne cultuur van vandaag is dat het lichaam van iedereen giftig is. Meer dan 80.000 gevaarlijke chemicaliën vervuilen de lucht die we inademen, water dat we drinken, voedsel dat we eten, huidverzorging die we gebruiken en huishoudelijke reinigingsproducten waarmee we desinfecteren. We worden overspoeld met deze verontreinigingen en ons lichaam worstelt om de gifstoffen weg te spoelen. Het maximaliseren van de gezondheid in de 21ste eeuw vereist periodieke reinigingscycli om deze gifstoffen uit onze systemen te verwijderen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers stellen voor dat de gemiddelde persoon meer dan 700 bekende toxines in zijn lichaam draagt ​​in alle orgaansystemen, waaronder bloed, huid, hersenweefsel, lever, vetweefsel en spijsverteringskanaal. Elk van deze toxines kan het risico op chronische ziekten en kanker verhogen.

12 strategieën om de best mogelijke Detox Cleanse te krijgen

Voordat je snel begint met reinigen of detoxen om de verontreinigingen die je bij je hebt te verwijderen, zijn hier 12 manieren waarop je je kunt voorbereiden om het meeste voordeel uit je reinigingsstrategie te halen.

1. Krijg je geest goed:
Je geest voorbereiden is het eerste en een van de beste dingen die je kunt doen voordat je snel begint met reinigen of ontgiften. Reinigt kan moeilijk zijn omdat ze zowel mentale als emotionele triggers genereren die uitdagend kunnen zijn. Creëer een ondersteunende omgeving door uw intenties te delen met familie en vrienden en benader het vasten met een gerust hart.

2. Eet gezonde eiwitten en vetten:
Het eten van een uitgebalanceerd dieet boordevol gezonde eiwitten en vetten is een geweldige manier om de bloedsuikerspiegel te reguleren en een piek in stresshormonen tijdens een detox te voorkomen. Bereid je lichaam voor voordat een detox reinigt door voedingsmiddelen zoals grasgevoerd rundvlees en boter, biologisch gevogelte en eieren, evenals olijven en olijfolie te eten. Door deze vetten en eiwitten te combineren met een verscheidenheid aan groenten en kruiden, ben je klaar voor een veel meer aanvaardbare reinigingsperiode.

3. Beperk uw opname van koolhydraten:
Het stabiliseren van uw bloedsuiker tijdens een detox-reiniging is de beste manier om stemmingswisselingen, hunkeren naar en stress te voorkomen en ook om uw eetlust te onderdrukken. Zowel eenvoudige als complexe koolhydraten stimuleren de afgifte van stresshormonen en moeten worden vermeden. Om snel een gezonde en succesvolle reiniging te bereiken, bereidt u uw lichaam voor door een koolhydraatarm dieet te eten gedurende niet minder dan 3 dagen voordat u begint met uw ontgiftingsregime.

4. Gefermenteerde dranken drinken:
Gefermenteerde dranken zijn een geweldige manier om een ​​reiniging snel aan te vullen met hulpmiddelen die uw lichaam nodig heeft voor ontgifting.

Kokoswater kefir zit bijvoorbeeld vol met kalium, enzymen, probiotica en organische zuren die de immuniteit stimuleren en het lichaam helpen bij het wegspoelen van gifstoffen en afval en het genezen van de darmwanden met een gezonde balans van darmflora.

5. Neem extra tijd om te slapen:
Een succesvolle detox-reiniging geeft je een vermoeid gevoel en waarschijnlijk een beetje meer humeur omdat je lichaam zich concentreert op reiniging en genezing. Door middel van een reiniging kunnen individuen zich energiek voelen van het vasten en kunnen ze slechts maximaal 6 uur in één keer slapen. Zorg ervoor dat je overdag een dutje doet als je schema het toelaat of laat extra tijd in je nacht om voldoende rust te krijgen.

6. Hydrateer met veel water:
Goede hydratatie is essentieel voor een gezonde reiniging. Drink minstens de helft van je lichaamsgewicht water in gram tijdens een detox. Drink vooral in de zomermaanden minimaal een liter gezuiverd water. Drink alleen gezuiverd water zoals water uit een omgekeerd osmosesysteem. Voeg terug in roze zout voor toegevoegde voedingsstoffen in de verhouding van ongeveer ¼ theelepel per gallon.

7. Oefen droog borstelen voordat je gaat douchen:
Droog borstelen is een strategie die de beweging van lymfevocht onder het huidoppervlak stimuleert. Voordat je onder de douche komt, gebruik je een lichte borstel en borstel je je huid in een cirkelvormige beweging, beginnend met je tenen en omhoog naar je hart bewegend.

Begin dan vanuit de nek en strijk naar het hart en zorg ervoor dat alle ledematen worden verkregen. Deze milde detox-oefening verwijdert dode huidcellen en helpt poriën te openen voordat je gaat douchen.

8. Voorraad aan biologische kruidenthee:
Echte kruidenthee zijn krachtige superfoods met fytonutriënten en antioxidanten die snel een gezonde reiniging bevorderen. Kruidenthee gebruikt natuurlijke immuunversterkende ingrediënten zoals pepermunt, paardenbloem en zoethout die de ontgifting van het lichaam verbeteren. Traditionele Medicinals maakt een verscheidenheid aan kruidenthee. Een specifieke thee genaamd “Smooth Move” werkt als een laxeermiddel om de darmen schoon te maken.

9. Vermijd Oefening met hoge intensiteit:
Hoge intensiteitsoefeningen, zoals hoge cardiotraining of zwaar gewicht tillen, zorgen ervoor dat het lichaam stresshormonen produceert die een detox-programma niet aankan. In plaats daarvan wordt het aanbevolen om tijdens de reiniging snel te trainen met een lage intensiteit. Kijk om deel te nemen aan 30 minuten yoga of loop door je buurt tijdens je detox-reiniging.

10. Ontspan in de sauna of het natuurlijke zonlicht:
Door je lichaam te laten zweten tijdens een reiniging, kan je lichaam van binnenuit ontgiften door poriën te openen. Sauna’s laten warmte diep in de huidlagen doordringen en gifstoffen naar het huidoppervlak trekken. Als de zon helder schijnt en het weer mooi is, zal buiten zitten in de zon je lichaam niet alleen op natuurlijke wijze laten genieten van natuurlijke vitamine D, maar kan ook helpen je geest te ontspannen, de immuniteit te vergroten en de gifstoffen diep van je huid te reinigen.

11. Investeer in een douchefilter:
Je zou kunnen aannemen dat je na het douchen de schoonste bent die je kunt zijn. Leidingwater is echter verontreinigd met chloor en andere milieuverontreinigende stoffen, waarvan sommige met opzet zijn toegevoegd aan onze openbare watervoorziening. Investeren in een douchefilter is een strategische aankoop die u kunt doen om dagelijks onnodig vervuiling van uw haar en huid te voorkomen.

12. Verwijder afval met behulp van klysma’s:
Klysma’s zijn zeer effectieve strategieën om afvalstoffen en gifstoffen uit de dikke darm te verwijderen. Het doorspoelen van de gifstoffen in uw dikke darm creëert een omgeving voor nuttige bacteriën om te bloeien en de gezondheid van uw hele lichaam te stimuleren. Probeer een tarwegrassapklysma, biologische koffieklysma of blijf met een eenvoudig waterklysma om afval voor je dikke darm door te spoelen.

Bronnen:

thetruthaboutcancer.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 10 huismiddeltjes voor het behandelen van diabetes
Next De beste eerste hulp: stop het bloeden in 10 seconden

You might also like

Natuurlijk genezen

De geneeskrachtige werking van Aloë vera

Luister naar dit artikel Over Aloë vera is al het nodige geschreven, zowel feiten als fabels. Daarom vonden wij het nodig om eens een artikel te wijden aan deze geneeskrachtige plant

Natuurlijk genezen

Deze jongen at een maand lang geen suiker, dit gebeurde er met zijn lichaam

Luister naar dit artikel De westerse mens krijgt te veel suiker binnen. Op de lange termijn leidt een teveel aan suiker tot gezondheidsproblemen. Wat gebeurt er met je lichaam als

Natuurlijk genezen

De olie die het zicht verbetert en staar verwijdert

Luister naar dit artikel Volgens de American Academy of Ophthalmology zijn er bijna 24,4 miljoen mensen ouder dan 40, die last hebben van staar. Deze statistiek is alleen voor de