Ontdek de GEWELDIGE gezondheidsvoordelen van Echinacea

Ontdek de GEWELDIGE gezondheidsvoordelen van Echinacea

Luister naar dit artikel

Naarmate de dagen verstrijken, komen steeds meer mensen tot het besef dat het ondersteunen van de natuurlijke afweer van ons lichaam de beste strategie is bij het omgaan met onzichtbare virussen en andere potentiële indringers. Dankzij de vrijgevigheid van Moeder Natuur ontbreekt het ons niet aan natuurlijke manieren om virussen te bestrijden, ons immuunsysteem te versterken en een optimale gezondheid te behouden.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gelukkig doen kruiden zoals echinacea precies dat: ze versterken ons immuunsysteem en helpen ons lichaam om verschillende ziektes te bestrijden.

Echinacea is rijk aan antioxidanten, versterkt het immuunsysteem

Van Echinacea is bekend dat het rijk is aan antioxidanten. Waarom zijn antioxidanten belangrijk? Omdat antioxidanten krachtige strijders zijn tegen vrije radicalen die oxidatie in de cellen veroorzaken en de vrije radicalen in onze omgeving beheersen.

Vrije radicalen veroorzaken veranderingen in de cellen van ons lichaam die leiden tot verschillende soorten kanker en andere gezondheidsproblemen die chronisch en slopend kunnen zijn. Het opnemen van echinacea in uw voedingsschema is een geweldige manier om de antioxidanten binnen te krijgen die u nodig heeft om uw immuunsysteem te versterken.

Echinacea heeft antivirale en antibacteriële eigenschappen

Naast dat het rijk is aan antioxidanten, is echinacea zowel antiviraal als antibacterieel. Het vermogen om zowel virussen als verschillende soorten bacteriën te bestrijden, maakt het een effectieve ondersteuning van het immuunsysteem.

Door het in uw kruidensupplementen op te nemen, wordt uw lichaam sterker, waardoor het beter bestand is tegen veel van de meest voorkomende ziekten waarmee we worden geconfronteerd. Dankzij de unieke chemische samenstelling is echinacea een van de krachtigste kruiden ter wereld die we kunnen gebruiken om ons te verdedigen tegen aandoeningen die de meeste leeftijdsgroepen treffen.

Pluk de VEELVOUDIGE gezondheidsvoordelen van kruidenremedies

Er kunnen verschillende voordelen worden behaald door kruidenremedies te gebruiken om verschillende soorten ziekten en aandoeningen te behandelen of zelfs te helpen voorkomen. In combinatie met andere natuurlijke remedies zoals olijfbladextract en goldenseal, kan echinacea de potentie van de andere componenten drastisch verbeteren.

Echinacea heeft weinig bekende bijwerkingen en stimuleert het immuunsysteem en andere afweermechanismen in het lichaam, zodat elk ingrediënt in het supplement optimaal wordt benut.

Hoe moet ik dit krachtige kruid nemen?

Echinacea komt in vele vormen voor. Je kunt het kopen in capsulevorm, die geschikt is voor volwassenen. Veel formules voor kruidenthee bevatten echinacea. De meeste theesoorten die echinacea bevatten, kunnen veilig in kleine hoeveelheden aan kinderen worden gegeven.

Tincturen worden ook gemaakt met echinacea en bieden de maximale hoeveelheid antibacteriële/antivirale bescherming wanneer een paar druppels aan een koele drank worden toegevoegd.

Vergeet niet een gezonde levensstijl te leven

Naast het toevoegen van echinacea en andere kruidensupplementen, is het ook belangrijk om gezonder te leven. Als u bijvoorbeeld drie tot vier keer per week 30 minuten traint en om de andere dag wandelt, worden uw lichaam en geest sterker.

Het eten van een gezond dieet levert de brandstof die je nodig hebt om actief en fit te blijven. Ontspan en krijg elke dag de rust die je nodig hebt. Ten minste acht uur slaap is nodig om het lichaam te helpen zichzelf dagelijks te resetten, op te laden en te herstellen.

Door alles bij elkaar te brengen en een gezonde levensstijl met de krachtigste kruidengeneesmiddelen, zullen zelfs de krachtigste virussen of bacteriën op afstand worden gehouden.

Doe wat onderzoek als je meer wilt weten over kruidensupplementen, met name echinacea. Je zult misschien “gewoon” versteld staan ​​van wat je zult leren.

Bronnen: Herbs.news, WebMD.com, MountSinai.org, Healthline.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Bescherming en behandeling van het coronavirus: Top 10 natuurlijke remedies
Next Ontstekingsremmende verbindingen in rozemarijn bieden krachtige verlichting van artritis, blijkt uit onderzoeken

You might also like

Voorgerechten

Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

Luister naar dit artikel Het is weer die tijd van het jaar. De winter en kou zijn er weer, wat betekent dat de griep stijgende is. Met de koude lucht

Natuurlijk genezen

Is het eczeem of iets anders? 5 duidelijke tekenen om nooit te negeren

Luister naar dit artikel Leer hoe u eczeem kunt onderscheiden van andere huidproblemen. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun

Natuurlijk genezen

Last van kiespijn? Met deze 2 ingrediënten ben je er binnen de kortste keren vanaf!

Luister naar dit artikel Iedereen die wel eens kiespijn heeft gehad weet dat dit geen pretje is! En je zal net zien dat je kiespijn in het weekend optreedt en