Ontdek de GEWELDIGE gezondheidsvoordelen van Echinacea

Ontdek de GEWELDIGE gezondheidsvoordelen van Echinacea


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Naarmate de dagen verstrijken, komen steeds meer mensen tot het besef dat het ondersteunen van de natuurlijke afweer van ons lichaam de beste strategie is bij het omgaan met onzichtbare virussen en andere potentiële indringers. Dankzij de vrijgevigheid van Moeder Natuur ontbreekt het ons niet aan natuurlijke manieren om virussen te bestrijden, ons immuunsysteem te versterken en een optimale gezondheid te behouden.

Gelukkig doen kruiden zoals echinacea precies dat: ze versterken ons immuunsysteem en helpen ons lichaam om verschillende ziektes te bestrijden.

Echinacea is rijk aan antioxidanten, versterkt het immuunsysteem

Van Echinacea is bekend dat het rijk is aan antioxidanten. Waarom zijn antioxidanten belangrijk? Omdat antioxidanten krachtige strijders zijn tegen vrije radicalen die oxidatie in de cellen veroorzaken en de vrije radicalen in onze omgeving beheersen.

Vrije radicalen veroorzaken veranderingen in de cellen van ons lichaam die leiden tot verschillende soorten kanker en andere gezondheidsproblemen die chronisch en slopend kunnen zijn. Het opnemen van echinacea in uw voedingsschema is een geweldige manier om de antioxidanten binnen te krijgen die u nodig heeft om uw immuunsysteem te versterken.

Echinacea heeft antivirale en antibacteriële eigenschappen

Naast dat het rijk is aan antioxidanten, is echinacea zowel antiviraal als antibacterieel. Het vermogen om zowel virussen als verschillende soorten bacteriën te bestrijden, maakt het een effectieve ondersteuning van het immuunsysteem.

Door het in uw kruidensupplementen op te nemen, wordt uw lichaam sterker, waardoor het beter bestand is tegen veel van de meest voorkomende ziekten waarmee we worden geconfronteerd. Dankzij de unieke chemische samenstelling is echinacea een van de krachtigste kruiden ter wereld die we kunnen gebruiken om ons te verdedigen tegen aandoeningen die de meeste leeftijdsgroepen treffen.

Pluk de VEELVOUDIGE gezondheidsvoordelen van kruidenremedies

Er kunnen verschillende voordelen worden behaald door kruidenremedies te gebruiken om verschillende soorten ziekten en aandoeningen te behandelen of zelfs te helpen voorkomen. In combinatie met andere natuurlijke remedies zoals olijfbladextract en goldenseal, kan echinacea de potentie van de andere componenten drastisch verbeteren.

Echinacea heeft weinig bekende bijwerkingen en stimuleert het immuunsysteem en andere afweermechanismen in het lichaam, zodat elk ingrediënt in het supplement optimaal wordt benut.

Hoe moet ik dit krachtige kruid nemen?

Echinacea komt in vele vormen voor. Je kunt het kopen in capsulevorm, die geschikt is voor volwassenen. Veel formules voor kruidenthee bevatten echinacea. De meeste theesoorten die echinacea bevatten, kunnen veilig in kleine hoeveelheden aan kinderen worden gegeven.

Tincturen worden ook gemaakt met echinacea en bieden de maximale hoeveelheid antibacteriële/antivirale bescherming wanneer een paar druppels aan een koele drank worden toegevoegd.

Vergeet niet een gezonde levensstijl te leven

Naast het toevoegen van echinacea en andere kruidensupplementen, is het ook belangrijk om gezonder te leven. Als u bijvoorbeeld drie tot vier keer per week 30 minuten traint en om de andere dag wandelt, worden uw lichaam en geest sterker.

Het eten van een gezond dieet levert de brandstof die je nodig hebt om actief en fit te blijven. Ontspan en krijg elke dag de rust die je nodig hebt. Ten minste acht uur slaap is nodig om het lichaam te helpen zichzelf dagelijks te resetten, op te laden en te herstellen.

Door alles bij elkaar te brengen en een gezonde levensstijl met de krachtigste kruidengeneesmiddelen, zullen zelfs de krachtigste virussen of bacteriën op afstand worden gehouden.

Doe wat onderzoek als je meer wilt weten over kruidensupplementen, met name echinacea. Je zult misschien “gewoon” versteld staan ​​van wat je zult leren.

Bronnen: Herbs.news, WebMD.com, MountSinai.org, Healthline.com

 

Previous Bescherming en behandeling van het coronavirus: Top 10 natuurlijke remedies
Next Ontstekingsremmende verbindingen in rozemarijn bieden krachtige verlichting van artritis, blijkt uit onderzoeken

You might also like

Natuurlijk genezen

Wetenschappers hebben dit fruit dat krachtiger is dan een geneesmiddel tegen kanker goedgekeurd!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Heb je gehoord van het MIND-dieet? Zo kan eten de gezondheid van de hersenen verbeteren

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Last van likdoorns? Zo kom je er vanaf!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar