Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

Dit oude gember- en knoflooksoep recept bestrijdt griep, verkoudheid, overtollig slijm en infecties van de sinussen

Luister naar dit artikel

Het is weer die tijd van het jaar. De winter en kou zijn er weer, wat betekent dat de griep stijgende is. Met de koude lucht die kiemen verspreidt en de temperatuur verandert, voelen de meeste mensen zich ziek. Sommigen hebben een zere keel en hoesten terwijl anderen snotteren.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze symptomen zijn meestal zwak en verdwijnen na een dag of twee, maar toch zijn ze pijnlijk. Waarom zou je de hele dag lijden als er een eenvoudige manier is om je immuniteit te vergroten en de symptomen op natuurlijke wijze te verlichten?

Gezondheidsvoordelen van knoflook
Knoflook bevat allicine, een stof die bekend staat om zijn krachtige antioxidant-, antischimmel-, antimicrobiële en antivirale eigenschappen. Het is ook goed voor het lichaam door het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en de bloedsomloop te ondersteunen en door de bloeddruk te verlagen. Als je geen fan bent van dit kruid, probeer dan geurloze knoflooksupplementen.

Hier zijn enkele voordelen van knoflook:

Reguleert bloeddrukniveaus op een volledig natuurlijke manier
Reguleert de bloedsuikerspiegel
Bestrijdt allergieën
Verwijdert parasieten uit het lichaam
Vermindert plaque van de slagaders
Helpt gewichtstoename voorkomen
Verlaagt ontsteking
Verzacht de bovenste luchtweginfecties
Behandelt zere keel
Knoflook zit boordevol vitaminen en mineralen die in staat zijn om verkoudheids- en griepsymptomen te bestrijden. Volgens een 12 weken durende, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie die de kracht van allicin-poeder op symptomen van verkoudheid testte, verminderde dit verbazingwekkende poeder de symptomen tot 50%.

Gezondheidsvoordelen van Gember
Gember wordt al lang gebruikt om spijsverteringsproblemen, koorts, verkoudheden en andere aandoeningen te genezen. Het is een krachtig ontstekingsremmend middel en extreem effectief bij het verlichten van artritis. Meerdere studies hebben aangetoond dat het wonderen doet als het gaat om braken en misselijkheid. Talrijke studies naar de potentie hebben bewezen dat het antioxiderende, antischimmel- en antimicrobiële eigenschappen heeft die helpen bij het genezen van verkoudheids- en griepverschijnselen.

Griep bestrijdende gember- en knoflooksoep

Hier is een geweldig recept dat beide superfoods in een soep combineert, en is meer dan effectief in het verlichten van de symptomen van verkoudheid, griep en sinus-infectie.

Ingrediënten:
2 teentjes knoflook, gepeld en fijn in blokjes gesneden
50 g geraspte wortelgember
4 groene uien, fijn gesneden
7 kopjes kippenbouillon of bouillon (of groentebouillon voor veganisten)
1 fijn gesneden medium-hete chili peper

Instructies:
Doe de knoflook, gember en uien in een grote pan en fruit ze een paar minuten
Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook
Laat sudderen tot het zacht is
Voeg de chilipeper toe en laat nog vijf minuten sudderen
Serveer met warm brood
Tips:
Vervang chilipeper met andere kruiden als je er geen fan van bent. Je kunt bijvoorbeeld kaneel gebruiken voor andere gezondheidsvoordelen
Voeg pompoen en wortels toe voor een hartelijkere soep. Laat het zacht worden tot het zacht is en pureer het daarna.
Om de soep in een volledige maaltijd te veranderen, voeg gehakte broccoli, in blokjes gesneden organische kippenkoteletten, en gesneden paddestoelen toe. Als je een veganist bent, voeg je bonen toe in plaats van kip.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen
Next De olie die het zicht verbetert en staar verwijdert

You might also like

Natuurlijk genezen

De anti-kanker voordelen van selenium

Luister naar dit artikel Selenium heeft in recente studies aangetoond dat het het risico van ouderen op alle vormen van kanker met de helft kan verminderen met maar liefst 50

Natuurlijk genezen

Een appel per dag houdt de dokter weg – en constipatie op afstand

Luister naar dit artikel Appelsap kan dienen als een effectieve remedie voor constipatie. Een glas of twee van het zoete sap drinken herstelt verloren vocht, verbetert de stoelgang en dient

Natuurlijk genezen

Genezen door muziek in plaats van medicijnen? (video)

Luister naar dit artikel Al jarenlang doet professor Hans Jeekel onderzoek naar de helende werking van muziek. Hij is ervan overtuigd dat muziek een rol kan spelen bij het genezingsproces.