*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Reinig je darmen snel met deze 8 remedies!

Reinig je darmen snel met deze 8 remedies!

Een gemiddelde westerling heeft 20 pond afval verzameld in de dikke darm, wat niet alleen een extra gewicht is. Het giftige afval belemmert namelijk de functie van de dikke darm om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen uit het lichaam te verdrijven, en heeft een negatieve invloed op de darmbacteriën.

Daarom, hoewel uw stoelgang regelmatig is, zult u veel baat hebben bij een darmreiniging.

Dr. Axe handhaaft:

“Veel mensen lijden aan chronische constipatie, prikkelbare darm syndroom, lekkende darm en andere problemen met het spijsverteringsstelsel. Omdat de dikke darm een ​​belangrijke taak heeft om verspilling te elimineren, is het van cruciaal belang dat u deze soepel laat werken.

Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om ongemakken in verband met gifstoffen en spijsverteringsproblemen in het lichaam te verlichten, zoals een zelfgemaakte darmreiniging. Een zelfgemaakte darmreiniging kan helpen sommige van de gifstoffen in uw lichaam weg te spoelen die kunnen bijdragen aan uw ongemak en bieden ook natuurlijke verlichting van constipatie. “

Bovendien helpt een dergelijke methode je om af te vallen, vermoeidheid te bestrijden en het trage gevoel te stoppen.

Food Matters legt dit meer in detail uit:

“Nadat voedsel door je maag en dunne darm is gegaan, verplaatst het resterende materiaal zich naar het eerste deel van je dikke darm – je dikke darm. Bij ongeveer 6 voet lang, is de primaire taak van uw dikke darm vloeibaar afvalmateriaal te drogen als voorbereiding op uitscheiding.

De gemiddelde dikke darm bevat bijna 60 soorten microflora en bacteriën die de spijsvertering bevorderen en de productie van voedingsstoffen bevorderen. Dit helpt om de pH-balans te handhaven en de groei en verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen.

Het schoonhouden van uw dikke darm kan veel belangrijke gezondheidsvoordelen bieden, waaronder:

Lager risico op darmkanker; een toonaangevend type kanker in de meeste geïndustrialiseerde landen
Lager risico op ongemak door IBS (prikkelbare darm syndroom), chronische constipatie en chronische diarree
Lager risico op aambeien
Minder ongewenste gasproductie
Productievere opname van water en voedingsstoffen
Een gevoel van lichtheid en comfort in je buikstreek ”
Hier zijn 8 manieren om je dikke darm op natuurlijke wijze te reinigen:

1 – Veel vezels

Je moet voedsel consumeren dat rijk is aan vezels, zoals vijgen, pruimen, avocado’s, bessen, okra en spruitjes. Vrouwen tussen 19 en 50 hebben dagelijks 25 gram vezels nodig, terwijl mannen 38 gram moeten consumeren en deze doses nemen na 50 iets af.

2 – Water

Meer dan 75% van de westerse bevolking lijdt aan uitdroging, de belangrijkste oorzaak van darmblokkade.

Daarom is het drinken van veel water essentieel voor een goede werking van de dikke darm, dus zorg ervoor dat u dagelijks minstens 2 liter consumeert. Je kunt ook verse plakjes citroen en / of sinaasappels aan je water toevoegen, waardoor de reinigende eigenschappen toenemen.

3 –Probiotica

Probiotica zijn gezonde bacteriën die de toxische bacteriën reguleren die blokkades in de dikke darm en de darm veroorzaken. Ons lichaam is normaal gesproken rijk aan probiotica, maar deze niveaus kunnen dalen als gevolg van verschillende factoren, zoals antibiotica. Daarom kunt u probiotische supplementen nemen en voedingsmiddelen consumeren die rijk zijn aan probiotica, zoals kefir, yoghurt, zuurkool, Kombucha, donkere chocolade en augurken.

4 – Appelciderazijn

Appelazijn is zuur van aard en bevat enzymen die probiotische groei ondersteunen. Het kan u helpen om de verharde toxische darmblokkade te bestrijden die zich al jaren ophoopt. Voeg gewoon 2 eetlepels appelazijn en 2 eetlepels biologische honing toe aan 8 ons warm water, roer en drink het elke ochtend.

5 –Pruinsap

Het sap van pruimen is rijk aan vezels, waardoor darmblokkades worden verwijderd. Drink 8 gram pruimensap voor het ontbijt en nog eens 8 gram na het diner. Zodra uw stoelgang frequenter wordt, kunt u de dosis geleidelijk verlagen.

6 – Gemberthee

Gember versnelt de spijsvertering en reguleert de stoelgang. Hier is hoe gemberthee te bereiden:

ingrediënten:

2 theelepels vers geraspte gember
Een kwart theelepel kurkuma
5 kopjes bronwater

Meng de ingrediënten, kook ze en zet het vuur lager. Laat 10 minuten sudderen, zoeten met honing en drink het op.

7 – Citroensap

Citroensap is rijk aan vitamine C, wat de gezondheid van de dikke darm verbetert, de stofwisseling verhoogt en het lichaam helpt afval te verdrijven. Begin daarom elke dag met een glas warm citroenwater.

8 – Lijnzaad

Lijnzaad is rijk aan omega-3-vetzuren die de dikke darm losmaken, en extreem hoge hoeveelheden vezels. Maal het daarom en voeg het toe aan yoghurt, ontbijtgranen of havermout.

Bronnen:

www.davidwolfe.com

Previous Verwijder lever gifstoffen snel door gember en kurkuma te mengen met kokosmelk
Next De wereld voeden zonder de planeet te vernietigen is mogelijk

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit is dé oplossing tegen gebarsten hielen!

Gebarsten hielen zien er niet alleen onverzorgd uit, het kan ook erg pijnlijk zijn. Gelukkig is er een makkelijke oplossing voor dit probleem, want met een paar simpele benodigdheden ben

Natuurlijk genezen

Ben jij wel is duizelig en weetje niet hoe je dit moet oplossen? Lees dan deze tips en verhelp je duizeligheid!

Duizeligheid is een term die vaak word gebruikt om allerlei verschillende symptomen te omschrijven, zoals slapheid, licht in het hoofd, misselijkheid of onvast zijn. Het moment dat je omgeving draait

Natuurlijk genezen

Makkelijke manieren om op natuurlijke wijze te ontgiften

Elke dag wordt u blootgesteld aan chemische gifstoffen via voedsel, lucht en water. Hoge blootstelling aan deze stoffen kan je ziek maken, dus het is belangrijk om gifstoffen uit het