Reinig je darmen snel met deze 8 remedies!

Reinig je darmen snel met deze 8 remedies!

Luister naar dit artikel

Een gemiddelde westerling heeft 20 pond afval verzameld in de dikke darm, wat niet alleen een extra gewicht is. Het giftige afval belemmert namelijk de functie van de dikke darm om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen uit het lichaam te verdrijven, en heeft een negatieve invloed op de darmbacteriën.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Daarom, hoewel uw stoelgang regelmatig is, zult u veel baat hebben bij een darmreiniging.

Dr. Axe handhaaft:

“Veel mensen lijden aan chronische constipatie, prikkelbare darm syndroom, lekkende darm en andere problemen met het spijsverteringsstelsel. Omdat de dikke darm een ​​belangrijke taak heeft om verspilling te elimineren, is het van cruciaal belang dat u deze soepel laat werken.

Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om ongemakken in verband met gifstoffen en spijsverteringsproblemen in het lichaam te verlichten, zoals een zelfgemaakte darmreiniging. Een zelfgemaakte darmreiniging kan helpen sommige van de gifstoffen in uw lichaam weg te spoelen die kunnen bijdragen aan uw ongemak en bieden ook natuurlijke verlichting van constipatie. “

Bovendien helpt een dergelijke methode je om af te vallen, vermoeidheid te bestrijden en het trage gevoel te stoppen.

Food Matters legt dit meer in detail uit:

“Nadat voedsel door je maag en dunne darm is gegaan, verplaatst het resterende materiaal zich naar het eerste deel van je dikke darm – je dikke darm. Bij ongeveer 6 voet lang, is de primaire taak van uw dikke darm vloeibaar afvalmateriaal te drogen als voorbereiding op uitscheiding.

De gemiddelde dikke darm bevat bijna 60 soorten microflora en bacteriën die de spijsvertering bevorderen en de productie van voedingsstoffen bevorderen. Dit helpt om de pH-balans te handhaven en de groei en verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen.

Het schoonhouden van uw dikke darm kan veel belangrijke gezondheidsvoordelen bieden, waaronder:

Lager risico op darmkanker; een toonaangevend type kanker in de meeste geïndustrialiseerde landen
Lager risico op ongemak door IBS (prikkelbare darm syndroom), chronische constipatie en chronische diarree
Lager risico op aambeien
Minder ongewenste gasproductie
Productievere opname van water en voedingsstoffen
Een gevoel van lichtheid en comfort in je buikstreek ”
Hier zijn 8 manieren om je dikke darm op natuurlijke wijze te reinigen:

1 – Veel vezels

Je moet voedsel consumeren dat rijk is aan vezels, zoals vijgen, pruimen, avocado’s, bessen, okra en spruitjes. Vrouwen tussen 19 en 50 hebben dagelijks 25 gram vezels nodig, terwijl mannen 38 gram moeten consumeren en deze doses nemen na 50 iets af.

2 – Water

Meer dan 75% van de westerse bevolking lijdt aan uitdroging, de belangrijkste oorzaak van darmblokkade.

Daarom is het drinken van veel water essentieel voor een goede werking van de dikke darm, dus zorg ervoor dat u dagelijks minstens 2 liter consumeert. Je kunt ook verse plakjes citroen en / of sinaasappels aan je water toevoegen, waardoor de reinigende eigenschappen toenemen.

3 –Probiotica

Probiotica zijn gezonde bacteriën die de toxische bacteriën reguleren die blokkades in de dikke darm en de darm veroorzaken. Ons lichaam is normaal gesproken rijk aan probiotica, maar deze niveaus kunnen dalen als gevolg van verschillende factoren, zoals antibiotica. Daarom kunt u probiotische supplementen nemen en voedingsmiddelen consumeren die rijk zijn aan probiotica, zoals kefir, yoghurt, zuurkool, Kombucha, donkere chocolade en augurken.

4 – Appelciderazijn

Appelazijn is zuur van aard en bevat enzymen die probiotische groei ondersteunen. Het kan u helpen om de verharde toxische darmblokkade te bestrijden die zich al jaren ophoopt. Voeg gewoon 2 eetlepels appelazijn en 2 eetlepels biologische honing toe aan 8 ons warm water, roer en drink het elke ochtend.

5 –Pruinsap

Het sap van pruimen is rijk aan vezels, waardoor darmblokkades worden verwijderd. Drink 8 gram pruimensap voor het ontbijt en nog eens 8 gram na het diner. Zodra uw stoelgang frequenter wordt, kunt u de dosis geleidelijk verlagen.

6 – Gemberthee

Gember versnelt de spijsvertering en reguleert de stoelgang. Hier is hoe gemberthee te bereiden:

ingrediënten:

2 theelepels vers geraspte gember
Een kwart theelepel kurkuma
5 kopjes bronwater

Meng de ingrediënten, kook ze en zet het vuur lager. Laat 10 minuten sudderen, zoeten met honing en drink het op.

7 – Citroensap

Citroensap is rijk aan vitamine C, wat de gezondheid van de dikke darm verbetert, de stofwisseling verhoogt en het lichaam helpt afval te verdrijven. Begin daarom elke dag met een glas warm citroenwater.

8 – Lijnzaad

Lijnzaad is rijk aan omega-3-vetzuren die de dikke darm losmaken, en extreem hoge hoeveelheden vezels. Maal het daarom en voeg het toe aan yoghurt, ontbijtgranen of havermout.

Bronnen:

www.davidwolfe.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verwijder lever gifstoffen snel door gember en kurkuma te mengen met kokosmelk
Next De wereld voeden zonder de planeet te vernietigen is mogelijk

You might also like

Natuurlijk genezen

Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

Luister naar dit artikel Als een geregistreerde verpleegster met een masterdiploma in biologie / klinische voeding en in de privépraktijk als orthomoleculaire verpleegkundige-voedingsdeskundige, ben ik goed bekend met succesvolle holistische

Natuurlijk genezen

Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken

Luister naar dit artikel De rol van de knieën is cruciaal voor ons, omdat ze al onze bewegingen mogelijk maken, ons helpt te lopen, springen, wrijven, springen en staan, en

Natuurlijk genezen

Klaar om hartaandoeningen te bestrijden? Verhoog de gezondheid van uw hart met deze kleine zaadjes

Luister naar dit artikel Ondanks de wetenschappelijke vooruitgang zijn hartaandoeningen nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak voor westerlingen. Toch vertellen experts ons dat veel gevallen van hart- en vaatziekten te voorkomen