*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Spoel altijd je toilet door als je terug komt van je vakantie

Spoel altijd je toilet door als je terug komt van je vakantie

Vele mensen weten dat ze hun kraan even moeten laten doorlopen als ze terug komen van vakantie. Als je dit niet weet zal je je vast afvragen waarom je dit zou moeten doen.

Het zit namelijk zo als je dit niet doet kan je best wel ziek worden. Je kan dit voorkomen door simpel weg door te spoelen of de kraan door te laten lopen.

Het stilstaande water kan namelijk in je leidingen erg warm worden en daardoor besmet worden met legionella. Dit kan dus ook gebeuren bij je wc. Daarom is het verstandig altijd eerst door te spoelen.

Stilstaand water wordt snel warm, zo kan je water leiding al gauw 30 graden worden. En als het dan in de zomer lekker warm word en het water een langere tijd stil staat kan dit gemakkelijk Legionellabacterie krijgen. Legionella verspreid zich het best in een temperatuur tussen de 25 en 55 graden.

Al één druppel kan je ziek maken, dit kan dus gebeuren als je het toilet doorspoelt. Zorg ervoor dat je altijd één keer door spoelt als je thuis komt van een vakantie. Denk eraan wel je neus en mond dicht te houden.

Legionella kan in verschillende vormen voorkomen. Heb je geluk dan krijg je de lichte variatie die lijkt op ernstige longontsteking. Roker en drinkers zijn erg gevoelig voor deze bacterie. Denk er dus aan je douche en kraan door te laten spoelen en de wc door te trekken.

Deel deze belangrijke tip met iedereen die je kent.

Previous 4 planten voor je slaapkamer om slapeloosheid en slaapapneu te behandelen
Next Word je ’s ochtend hier mee wakker? Dan kan je er DIT tegen doen!

You might also like

Algemeen

Hij pakt een aardbei en een rietje.. Wat hij er mee doet? Ge-wel-dige tip!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wat ik heerlijk vind in de zomer? Die verse en lekkere aardbeien. Iedereen zit weer volop aan dit

Algemeen

8 toffe alternatieve manieren om citroenen te gebruiken om je leven makkelijker te maken!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Citroenen! Een van de meest veelzijdige citrusvruchten is zoals je weet ook nog mega gezond voor je. Wij

Algemeen

Zie er jonger uit in 5 minuten: een natuurlijk facelift masker dat plastische chirurgen versteld laat staan!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Waarom bang zijn om te lachen alleen om rimpels te voorkomen? Waarom je emoties onderdrukken als er een