TOP 8 groene thee remedies

TOP 8 groene thee remedies


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

We horen vaak dat groene thee wordt geconsumeerd om af te vallen en om de algehele gezondheid te verbeteren. Maar heb je wel eens gehoord van het gebruik van groene thee voor andere dagelijkse problemen, zoals vermindering van gezwollen ogen en donkere kringen, om een slechte adem en geur kwijt te raken, om je haar te verzorgen, om brandwonden te kalmeren en vele andere soortgelijke problemen?

Welnu, groene thee kan uw eenvoudige en zeer effectieve ingrediënt zijn voor al uw dagelijkse behoeften.

Hier zijn de top 8 remedies voor groene thee:

1. Voor gezwollen ogen

Groene thee bevat cafeïne en kan zo de symptomen van gezwollen ogen helpen verlichten. Het enige wat je hoeft te doen is twee zakjes groene thee 10 minuten in een kop heet water trekken. Haal het er vervolgens uit, laat de overtollige vloeistof weglopen en plaats ze een uur in de koelkast om af te koelen.

Plaats vervolgens de theezakjes gedurende 10 tot 15 minuten op uw gesloten ogen en oefen lichte druk uit om de theezakjes op uw ogen te drukken.

2. Voor brandwonden

Groene thee bevat tannines en heeft ook antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen die een snellere genezing van brandwonden kunnen bevorderen.

Het enige wat je hoeft te doen is twee zakjes groene thee 10 minuten in een kop heet water trekken. Haal het er vervolgens uit, laat de overtollige vloeistof weglopen en laat het afkoelen voordat je het direct op de brandwond legt om het te kalmeren. Oefen zeer weinig druk uit terwijl u het theezakje op de brandwond legt.

3. Voor donkere kringen

U kunt een koud zakje groene thee op uw ogen aanbrengen om de zichtbaarheid van die vervelende donkere kringen te verminderen.

U moet een al doordrenkt zakje groene thee een uur in de koelkast plaatsen voordat u het voor uw donkere kringen gebruikt.

Laat het theezakje 15 tot 20 minuten op uw ogen zitten voordat u ze verwijdert.

4. Voor conditionering van het haar

Haarconditioner met groene thee kan helpen om uw haar glad, zacht en zijdeachtig van structuur te maken, terwijl het ook een betere haargroei en minder haaruitval bevordert.

Je kunt 1 el groene thee, ½ el kokosolie en ½ tl olijfolie samen mengen en dit over je haar en hoofdhuid aanbrengen. Laat het een half uur intrekken en spoel het daarna zoals gewoonlijk af met een milde shampoo en conditioner. Doe dit een tot twee keer per week.

5. Voor voetgeur

Groene thee kan helpen bacteriën te doden en de vorming van bacteriën die de geur veroorzaken te verminderen.

Je kunt twee zakjes groene thee trekken in een halve emmer heet water. Laat je voeten ongeveer 15 tot 20 minuten in dit mengsel weken om van slechte voetgeur af te komen.

6. Voor een slechte adem

De antibacteriële eigenschappen, samen met de polyfenolverbindingen in groene thee, kunnen bacteriën helpen bestrijden die een slechte adem veroorzaken.

Elke dag een kopje groene thee drinken kan na verloop van tijd een slechte adem helpen voorkomen.

7. Voor zonnebrand

Groene thee bevat verbindingen die looizuur worden genoemd en ook theobromine die pijn kunnen verlichten en de beschadigde huid kunnen genezen.

Zo kunt u 2 zakjes groene thee in een kop heet water trekken en daarna laten afkoelen. Zeef het groene theewater en laat deze groene thee een uur in de koelkast staan. Hierna kunt u een wattenstaafje in deze groene thee laten weken en het voorzichtig op het door de zon verbrande gebied aanbrengen.

8. Voor een mooie huid

Groene thee is rijk aan vitamine E en kan helpen bij het bevorderen van een gezondere, mooiere en gevoede huid.

Zo kun je gewoon elke ochtend op een lege maag een kopje groene thee drinken of plaatselijk koele groene thee op je gezicht aanbrengen, een uur laten intrekken en daarna afspoelen met een milde conditioner voor de beste effecten op de huid.

Previous Honing 'zou wel eens beter kunnen zijn dan antibiotica' voor het genezen van hoest en verkoudheid
Next Vijf natuurlijke ontgifters voor een gezond jaar

You might also like

Natuurlijk genezen

Vijf therapeutische eigenschappen van medicinale paddenstoelen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Theedrinkers leven langer: studie

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Pijn in je rug? Probeer dan DIT een keertje! Je pijn zal weg als sneeuw voor de zon!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar