*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dé trend in de beautywereld: Een recept dat zorgt voor mooie en sterke nagels.

Dé trend in de beautywereld: Een recept dat zorgt voor mooie en sterke nagels.

Het liefst willen we allemaal mooie en lange nagels, maar helaas hebben we vaak het probleem dat ze zacht worden en afbreken.
Naturotheek heeft een eenvoudig recept voor jou gevonden die dit nou juist voorkomt.

Je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig, slechts 1 teentje knoflook, 1 sinaasappel en 3 eetlepels olijfolie. Benieuwd wat je moet doen? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Als je dit 2 tot 3 keer per week toepast, dus zal je verbaasd zijn van het resultaat. Ga jij dit ook proberen? Laat het ons weten!

https://youtu.be/rE03ZwJxxi8

 

Previous Waarom slaap zo belangrijk is (en hoe het beter kan)
Next 4 redenen om een citroen te gebruiken voor de schoonheid!

You might also like

Algemeen

Is Kokosolie is eigenlijk net zo ongezond als rundsvet en boter?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In het recente verleden hebben veel gezondheidsexperts kokosolie aangeprezen als een gezond alternatief voor andere soorten vetten. Maar

Algemeen

“Ik stierf voor 2 minuten”: 12-jarig meisje herstelt van COVID na hartfalen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tot grote opluchting van ouders over de hele wereld lijken kinderen grotendeels te zijn gespaard bij de COVID-19-pandemie.

Algemeen

Nooit meer muggenbeten! Dit is het ingredient waar we allemaal op zoek naar waren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Voor vele van ons is de zomer de mooiste tijd van het jaar – Althans dat is het