*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een niet schoongemaakt waterflesje is net zo smerig als je wc-bril

Een niet schoongemaakt waterflesje is net zo smerig als je wc-bril

Hoe kan een waterflesje nu vies worden als je er alleen maar water in doet, zou je denken. Helaas gaat die vlieger niet op. Drinken uit een nagevuld flesje water dat niet wordt schoongemaakt, zou net zo smerig zijn als het likken van de wc-bril.

Dat blijkt uit onderzoek van Treadmillreviews. De onderzoekers onderwierpen waterflesjes, die sporters een week lang hadden gebruikt, aan testen in een laboratorium. Het smerigste flesje bevatte meer bacteriën dan de gemiddelde toiletbril. 60 procent van deze bacteriën waren in staat om mensen ziek te maken.

Gelukkig is er een simpele oplossing voor dit gore probleempje: maak je flesje schoon. Het best koop je roestvrij stalen flessen. Daar zitten veel minder bacteriën op dan op plastic flesjes en ze kunnen bovendien in de afwasmachine.

Bron

Previous Heb jij ook zoveel stress? Leer je zelf te ontspannen met deze geweldige tips!
Next Expert op gebied voedselvergiftiging: deze 6 dingen eet ik nooit

You might also like

Algemeen

Honden horen niet in bed thuis?! Na het lezen van dit artikel, zal je blij zijn dat je altijd je hond bij je hebt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Hoe graag men zijn hond ook ziet: hem in bed nemen, is niet iedereens ding. Vele mensen zijn

Algemeen

Draag jij vaak hoge hakken? Deze 8 onverwachte gezondheidsrisico’s zitten er aan vast!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wat zit er om jou voet? Slippers? Sneakers? Of misschien pumps? Sommigen geven de voorkeur om te gaan

Algemeen

Deze aparte bijwerking van paracetamol ken je waarschijnlijk nog niet

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Paracetamol verzacht niet alleen pijnklachten, maar zorgt er ook voor dat je echt even een ander mens bent.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply