Waar doet je knie pijn? Deze eerste controle kan van cruciaal belang zijn om te weten hoe deze te genezen
juli 8, 2019 4934 Views

Waar doet je knie pijn? Deze eerste controle kan van cruciaal belang zijn om te weten hoe deze te genezen

Luister naar dit artikel

Kniepijn is een slopende en al te vaak voorkomende aandoening voor miljoenen volwassenen. Volgens het Journal of Bone and Joint Surgery, leefden 4,7 miljoen mannen en vrouwen in de Verenigde Staten met een totale knievervanging in 2010. En volgens de Amerikaanse Academie van Orthopedische Chirurgen is er een toenemende trend bij Amerikanen onder de leeftijd van 65 die kiezen om een ​​volledige knievervanging te ondergaan.
Als u kniepijn heeft, is het belangrijk om de verschillende soorten kniepijn te kennen en te kunnen vaststellen waar de pijn vandaan komt. Met deze kennis bent u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hoe u de pijn het beste kunt verlichten.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Pijn in de knieschijf – Runner’s knee
Runner’s knie wordt vaak veroorzaakt door overmatig gebruik of overbelaste pezen. Runner’s knie kan ook het gevolg zijn van direct trauma, zoals bij een val of een klap, of problemen met de voeten, zoals gevallen bogen, zegt WebMD.

Pijn boven de knie – Gezwollen quadriceps
Volgens Houston Methodist kan overmatig gebruik of problemen met uitlijning de boosdoener zijn in deze kwaal. Voetbal- en volleybalspelers worden vaak geëffectueerd.

Pijn achter de knie – Baker’s cyste
Volgens Mayo Clinic veroorzaakt de cyste van Baker een verdikking en een strak gevoel achter de knie. De pijn neemt vaak toe wanneer de knie volledig gebogen of uitgestrekt is en is meestal een symptoom van een onderliggende kwestie, zoals artritis.

Pijn aan de buitenkant van de knie – Gescheurde meniscus
WebMD legt uit dat de meniscus een stukje kraakbeen is dat het gewricht dempt en stabiliseert. Dit is de reden waarom een ​​meniscusscheur zo pijnlijk kan zijn. Naast pijn aan de buitenkant van de knie, zijn de symptomen zwelling, moeite met buigen of rechttrekken van het been en de neiging van de knie om te vergrendelen.

Pijn onder de knie (bij tieners) – Osgood-Schlatter-ziekte
Tieners die kniepijn hebben, hebben waarschijnlijk een ontstoken groeischijf onder de knie. Volgens OrthoInfo komt Osgood-Schlatter vaak voor tijdens groeispurten en manifesteert zich soms als een hobbel net onder de knie.
Volg de RICE-methode om kniepijn te verlichten.

Orthopedisch chirurg Dr. Scott Walthour, in een artikel voor Sutter Health’s MyLifeStages, legt uit dat de RICE-methode een van de beste manieren is om milde pijn te behandelen en terug te keren naar de dagelijkse bezigheden.
RICE is een acroniem dat staat voor Rest, Ice, Compression, Elevation.

Dr. Walthour zegt om altijd te luisteren naar je blessure en te rusten zolang je pijn hebt. Als de knie opgezwollen is met een gezwollen, zacht gewricht, strijk dan de knie na de regel “20 minuten op, 20 minuten uit”. IJs vertraagt ​​ontstekingen en versnelt het herstel. Het is ook belangrijk om de opbouw van ontstekingsvocht te voorkomen. Om dit te doen, wikkel de knie in een verband. Zorg ervoor dat u niet te strak wikkelt om de bloedcirculatie af te sluiten. De vierde stap is om het been boven het hart te houden. Dit helpt bij het afvoeren van overtollig vocht uit de knie en vermindert ontstekingen.

Een andere manier om kniepijn te verlichten is om de spieren die de knie ondersteunen te strekken, zegt een fysiotherapeut in Gaiam Life. Hamstrings en innerlijke dijspieren comprimeren het kniegewricht als ze te strak zitten. Zorg ervoor dat je je gluteus maximus (de stuit spieren) en buikspieren ook versterkt voor de beste ondersteuning. Wanneer het lichaam sterk en flexibel is, is het goed gebalanceerd, zodat er niet te veel druk op de knieën wordt uitgeoefend.
De volgende keer dat je kniepijn ervaart, haal je dit artikel aan om erachter te komen waar je pijn vandaan komt. Volg de RICE-methode van Dr. Walthour en zorg ervoor dat u regelmatig rekt en versterkt om uw knieën te ondersteunen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Leg dat wattenstaafje neer. Hier zijn 8 veilige en eenvoudige manieren om oorsmeeropbouw te verwijderen
Next 8 huismiddeltjes voor spataderen

You might also like

Natuurlijk genezen

Ananas, kaneel en haver Smoothie ter versterking van de pezen en ligamenten op je knieën

Luister naar dit artikel Lichaamsstructuur is gebaseerd op gewrichten en de knieën dragen de belangrijkste functie. U kunt het in de juiste houding houden door, lopen, rennen, springen en te

Natuurlijk genezen

Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek

Luister naar dit artikel Met het uitbreken van de COVID-19-pandemie die miljoenen mensen over de hele wereld treft, wil elke patiënt snel een behandeling. Natuurlijk wil de farmaceutische industrie dat

Natuurlijk genezen

5 manieren om uw risico op een hartaanval met 80% te verminderen

Luister naar dit artikel Het concept van een hartaanval krijgen, of iemand kennen die risico loopt, is beangstigend. Het gevoel overkwam me onlangs toen ik hoorde dat iemand in mijn